TheDoctorBW
Hectopat
Daha fazla
Kanka, yönetim biçimi cumhuriyet olan her ülkeye rahatça satabilirler.
Sat.
Onu bunu bilmem adamlar işlerini iyi biliyorlar. Taleworlds gibi iyi para kaldırdılar. Ben zaten hiçbir zaman bu oyun hakkında bir beklentiye girmemiştim. %99 olarak da bu kadar berbat bir optimizasyonla da çıkacağına emindim. Beklediğim gibi oldu yani. Hiçte üzülmedim açıkçası. Zaten umursamadığım bir oyundu. Kitliler çok abarttılar bu oyunu Bannerlord gibi.
@TheDoctorBW.
AC vallhalayı geliştirme sürecinin ne kadar kısa olduğunu biliyorsunuz RX 580 ile Ultra'da 1080P'de ben 40 FPS'de oynamıştım. 8 yıldır haber olan bu oyunu ise Low'da 30 FPS oynayamıyorum.ayrıca Dost Kayaoğlu'da miladını doldurmuş bir YouTuber. Eskiden güzel saptamalar yapıyordu oyunlar hakkında ama artık o da boş yapmaya başladı çok. Parayı bulunca onunda kalitesi düştü. Onun lafıyla iş yürümez. Adam her şeyi beleş alıyor. AAA oyunlar beleş 15-20 milyarlık beleş sistemle takılıyor adam. İlk günden beleş PS5 aldı adam. Sen kendi haline yan boş ver. Oyun kötü bu gerçeği değiştiremeyeceksin. Ben hiçbir firmanında fanboyu değilim bu arada.
Oyun 8 yıldır yapıldığına inanıyorsan gerçekten yazık kafana Witcher 3 2015'te bitti 2016'da Blood and Wine üzücüsün.