Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Fark ettiyseniz Witcher'a RPG değil dememin sebeplerinden bir diğeri de karakter özelleştirme(Geliştirmediki özelleştirme) olayı.Zaten Cyberpunk için de seçim olayının çok iyi olmadığını söyledim buna rağmen oyunun RPG olduğunu söylüyorsam çelişmiş olmaz mıydım?

Hiçbir bilgi bilmeden çok şey biliyorsunuz sanan tiplerden birisin oyna oyununu karışma kimseye düşürme kendini.

?
Oynanış videosu çok izledim. Hatta kutu gibi bir oyun ortamı hissi veriyor.

Yapamazlardı desekte hala arkadaş ne diyor.

Fark etmiyor işte sen de bunu anlamıyorsun. Zaten sırf heyacan yaratmak için ve bunun ekmeğini yemek içni ortada oyun yokken trailer yayınladılar bu adamlar. 8 sene olmasa da ortalama 4-5 senelik bir süreci var bu oyunun ve geldikleri nokta yetersiz.

Oynasaydın keşke.
1080p 60 FPS izlemek bir şey fark ettirmez mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baksana şuna kutu gibi bir dünya, nesneler göze batacak derecede büyük. Tıpkı LoL'de Katarina'nın anlamsız derecede büyük, kocaman bıçakları gibi.
Direk ile aynı boyda adam XD.

Ama ışıklandırması ya da yansıma detayı mı denir bilemedim orasını efsane. Oyun parlıyor ya RTX tabirini ondan kullandım.

Oyun yapımının nasıl geliştiğini bilmiyoruz ama o dönem Cyberpunk fikir değildi sadece 2013'te doğruladılar çalışmaya başladılar ama Witcher 3E yöneldiler yönelmek zorundaydılar bu heyecan yapmakla alakası yok bethesta e. S 6 duyurdu ama ilk öncelikleri başka oyun bitince yapacaklar ayrıca firma Rockstar değil aklınızı yitirmiş gibisiniz oyunu oynadınız mı?

Oyunu oynamadan önce yakın dövüş kötü diyordum oynadım zevkli.

Karakteri yaratamıyor olmak da tek başına bir oyuna RPG değil demek için sebep değildir hocam. RPG'liğinden eksiltir kabul, ama Witcher 3 gayet de RPG'dir.

Oynamadığınız hiçbir oyun hakkında, başkasının sözleriyle bu kadar hararetle yorum yapmamanızı tavsiye ederim. 17 sayfadır burada oyunu kötülüyor, hakkında ağlıyor sızlanıyorsunuz, bari kendiniz alıp oynamış olsaydınız. Bilgi kirliliği yaratıyorsunuz. En az 4 tane yorumunuz var "nesneler orantısız büyük" diye. Böyle oyun mu eleştirilir?

Ne farklılık gördün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…