Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Hocalarım insanlar ısrar ede ede adamların hataları bulup düzenlemesini beklemediler sonundada çıkan oyun bu. Beta sürümü gibi tam sürüm oynuyorsunuz.

Ya da milyonlarca farklı bilgisayar ile farklı kişilerden alacakları geri dönüşler ile oyunu düzeltmeye çalışmak daha mı kolaylarına ve işlerine geldi acaba?

2020-12-13 22-09-37 ekran görüntüsü.png
2020-12-13 22-09-32 ekran görüntüsü.png
2020-12-13 22-09-26 ekran görüntüsü.png

Ben kanıtlarla konuşurum. Oy kullanan insanlar beğenmemiş bu oyunu. Skorlara bakın.
3 farklı platform da ki oyuncu puanları. İyi oyun değil yani şu an için.

Hala 5 diyor kafayı yiyeceğim inanın şurda ban yememek için ağzımı açmıyorum ama bir psikoloğa görünün.

Kusura bakmayın sizi kırdıysam insanlar beni sinirlendiriyor kusuruma bakmayın.
5 yaşında olmasan boyundan büyük laflar etmezsin. Konuşma tarzından bile çocuk olduğun belli. Seninle aynı seviyede değiliz. Ailen seni ciddi sorunlar yaşamadan tedaviye götürmeli. Bu yaşta hiç normal hareketler değil.

Karakteri yaratamıyor olmak da tek başına bir oyuna RPG değil demek için sebep değildir hocam. RPG'liğinden eksiltir kabul, ama Witcher 3 gayet de RPG'dir.

Oynamadığınız hiçbir oyun hakkında, başkasının sözleriyle bu kadar hararetle yorum yapmamanızı tavsiye ederim. 17 sayfadır burada oyunu kötülüyor, hakkında ağlıyor sızlanıyorsunuz, bari kendiniz alıp oynamış olsaydınız. Bilgi kirliliği yaratıyorsunuz. En az 4 tane yorumunuz var "nesneler orantısız büyük" diye. Böyle oyun mu eleştirilir?
Hocam benim kişiselleştirmeden kastı skiller,silahlar ve oynanış yaklaşımı yanlış anladınız beni :D

Ya da milyonlarca farklı bilgisayar ile farklı kişilerden alacakları geri dönüşler ile oyunu düzeltmeye çalışmak daha mı kolaylarına ve işlerine geldi acaba?
Stratejilerini sadece tahmin edebiliriz, resmi bilgi olmadığı sürece kesin bir teoride bulunmak zor.

Konu da RPG oyun ile arcade oyunu karşılaştırandan tutun sitelerin ssini atana kadar. Arkadaşlar bu oyun adı üstün de RGB bir oyun, her oyun da bu tür buglar, glitchler olabilir.

Örnek olarak, GTA 5 ilk çıktığında itfaiye gibi buglar vardı. Tüm arabalar itfaiye oluyordu veya garajdaki arabalar kayboluyordu. Katılıyorum CP77 çok buglu bir oyun fakat oyun kesinlikle kötü bir oyun değil aksine bu dönem de aranılan RPG oyunlarının en büyük temsilcilerinden biridir bana sorarsanız.

Değerlendirmem bu şekil de, 9-10 saat oynamış bulunmaktayım. Karşılaştığım hatalar ise;

1-NPC'lerin kaybolması.
2-Yüz karakterlerinin gölge olması.
3-Bazı objelerin gözükmemesi.

Kullandığım sistem;

RX580 8 GB, 9100F, 8 GB RAM 3000MHz, 240SSD.

Allah'tan sanattan anlayan kesimler çıktıda, Death Stranding'e bir sürü ödül kazandırdılar. Umarım bu konulu oyun ödül almaz.

Şimdi emekleri de var adamın ama bence emeklerin karşılıklarını, 1 gecede 1 milyon adet kopya satarak almışlardır.

Hocam benim kişiselleştirmeden kastı skiller,silahlar ve oynanış yaklaşımı yanlış anladınız beni :D
Biraz yanlış anlamışım evet kusura bakmayın :D Yine de Witcher 3’te biraz yetersiz de olsa farklı buildlarla oynamak mümkün. Ben yine de RPG değil ifadesini kabul etmiyorum. Kısıtlı evet, ama yine de var. Değil demek çok sert geliyor açıkçası.

Ne bizim beklediğimiz oyun ne de bize vaad edilen oyun. Kusura bakmayın arkadaşlar 8 yıldır bir oyunu geliştiriyorsan o oyun bu oyun değil. Yarın bir gün aslında bu bir şakaydı işte gerçek Cyberpunk deyip masaya koymazlarsa cidden bir garipler var bu işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı