Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Oynadım ve nefret ettim. Öyle bir karlıaştırıyorsunki görende CDPR kickstarter bir firma sanacak bağışlar ile ayakta falan duruyorlar sanki. Arkadaşım bu adamlar Witcher serisinden aşağı yukarı 500 milyon dolara yakın gelir elde ettiler. Devlet falan yardımı da alıyorlar sen neyin kafasını yaşıyorsun. Mağarada falan mı yaşıyorsun?

Yaşı 5 falan onun uğraşmayın anlamaz.. Herkese laf yetiştirmeye çalışıyor. Bunların ailelerinde kabahat. Sorumsuzca internet ortamına salıyorlar.

Yaşı 5 falan onun uğraşmayın anlamaz.. Herkese laf yetiştirmeye çalışıyor. Bunların ailelerinden kabahat. İnternet ortamına salıyorlar.
Yani güzelce cevaplar veriyorum ben. Hala kırıcı davranıyor.

Yahu aldıkları parayı oyuna yatırmak zorundalar mı aklınız var mı sizin mağarada yaşayan sensin 30dk oynadın çıkıp iade ettin param gitmesin diye biliyoruz.

Yaşı 5 falan onun uğraşmayın anlamaz. Herkese laf yetiştirmeye çalışıyor. Bunların ailelerinde kabahat. Sorumsuzca internet ortamına salıyorlar.

Hala 5 diyor kafayı yiyeceğim inanın şurda ban yememek için ağzımı açmıyorum ama bir psikoloğa görünün.
Yani güzelce cevaplar veriyorum ben. Hala kırıcı davranıyor.

Kusura bakmayın sizi kırdıysam insanlar beni sinirlendiriyor kusuruma bakmayın.

Hala 5 diyor kafayı yiyeceğim inanın şurda ban yememek için ağzımı açmıyorum ama bir psikoloğa görünün.

Tamam hadi kızma şimdi küfür falan edersin moderatörler ağzına acı biber sürerler sonra. Tamam hadi gönlün olsun bak "cYbErpUnK dUnYanIn eN ıYi oYuNuduR" oldu.

Hocalarım insanlar ısrar ede ede adamların hataları bulup düzenlemesini beklemediler sonundada çıkan oyun bu. Beta sürümü gibi tam sürüm oynuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…