Cyberpunk 2077 Kötü Olabilir mi?

Videolardan gördüğümüz kadarıyla senaryosu güzel gözüküyor. Yine de çıkışından 1 hafta sonra falan alabilirsin, bu süre zarfından insanların tecrübesini okumuş olursun.

Bana kalırsa, tekrardan geciktirelecek. 2. dalga geliyor zaten. Elektrik kesintileri falan konuşuluyor.
Bakalım ne olacak?

Son düzenleme:
Ben Witcher 1'i oynadım. Çok leş bir oyundu. Nasıl 2 tane daha yaptılar? 1. oyun tuttu mu o kadar 2 adet oyun yaptılar. Her şeyi ile berbarttı.

Aynen 2013 yılında bile teaserı var oyunun
Dijitalde geliştirilmesi olanaksızdan ziyade mantıksız olur. Bence 2015'den sonra bilgisayar ortamında oluşturulmaya başlandı. Kesin bilgiyi araştırıp bulmak gerek. Mantıksız dememin sebebi o dönemde oyun motorunun şuan ki kullandığı componentlerden tut grafiklere shaderlere kadar her şey değişmiştir. O yılda geliştirilen Cyperpung bu.

Ama kafada ve kağıt ortamında tasarlanması, geliştirilmesi olmuş olabilir. Sonrasında dijitale geçiş.

Hocam 250tl olarak kalacagindan emin olsam istedigim zaman alirim zaten,ama adamlarin steam turkiye sayfasina fiyat bictiklerindeki kur ile suanki kur ayni degil evdeki hesap carsiya uymayacak onlara gore,fiyati da arttirabilirler o yuzden simdi alip almama kararsizligindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…