Cyberpunk 2077 Kötü Olabilir mi?

Dijitalde geliştirilmesi olanaksızdan ziyade mantıksız olur. Bence 2015'den sonra bilgisayar ortamında oluşturulmaya başlandı. Kesin bilgiyi araştırıp bulmak gerek. Mantıksız dememin sebebi o dönemde oyun motorunun şuan ki kullandığı componentlerden tut grafiklere shaderlere kadar her şey değişmiştir. O yılda geliştirilen Cyperpung bu.

Ama kafada ve kağıt ortamında tasarlanması, geliştirilmesi olmuş olabilir. Sonrasında dijitale geçiş.
Sizin dediğiniz de doğru aslında. Oyunu önceden tasarlayıp sonradan geliştirmişlerdir. 2013 yılında böyle bir oyunu geliştirecek bir teknoloji yoktu muhtemelen.

Ben Witcher 1'i oynadım. Çok leş bir oyundu. Nasıl 2 tane daha yaptılar? 1. oyun tuttu mu o kadar 2 adet oyun yaptılar. Her şeyi ile berbarttı.

Bir oyunu eleştirmek farklı, leş demek farklı, üzerine bir de nasıl 2 daha yaptılar demek farklı, en yakın zamanda eleştiri nasıl yapılır öğren.

İlk oyunu metascore tarafından 86 puan ile derecelendirilmiş, oyuna yapılan yorumları okursan (ki senin yaptığın bu yorum benzeri şeyden çok daha mantıklı) kötü bir oyun olmadığını anlarsın, kötü değil diyorum bak leş demiyorum. Komik üslup.

İkinci oyun ise 88'lik bir puan dilimi, üstteki ile aynı tür inceleme.

Üçüncü oyun ise puanını söylemeye bile gerek duymayacağım, yıllar sonra bile senede 2 3 ödül kazanabilen, harika bir başyapıt.

Burada Witcher fanboyluğu yapmıyorum, ama yaptığın şey saygısızca.

Bir oyunu eleştirmek farklı, leş demek farklı, üzerine bir de nasıl 2 daha yaptılar demek farklı, en yakın zamanda eleştiri nasıl yapılır öğren.

İlk oyunu metascore tarafından 86 puan ile derecelendirilmiş, oyuna yapılan yorumları okursan (ki senin yaptığın bu yorum benzeri şeyden çok daha mantıklı) kötü bir oyun olmadığını anlarsın, kötü değil diyorum bak leş demiyorum. Komik üslup.

İkinci oyun ise 88'lik bir puan dilimi, üstteki ile aynı tür inceleme.

Üçüncü oyun ise puanını söylemeye bile gerek duymayacağım, yıllar sonra bile senede 2 3 ödül kazanabilen, harika bir başyapıt.

Burada Witcher fanboyluğu yapmıyorum, ama yaptığın şey saygısızca.
Leş oyundu ama. Kontrolleri, oyanışı ve savaş mekaniği falan her şeyi iğrençti.

Leş oyundu ama. Kontrolleri, hikayesi, oyanışı ve savaş mekaniği falan her şeyi iğrençti.
Umarım seni bilgilendirmişimdir dostum, şimdi sana yorum yapmaktansa gidip bir bardak kola doldurmayı tercih edeceğim, bence çok daha güzel bir şey olur benim için 🙃

Leş oyundu ama. Kontrolleri, oyanışı ve savaş mekaniği falan her şeyi iğrençti.
Umarım seni bilgilendirmişimdir dostum, şimdi sana yorum yapmaktansa gidip bir bardak kola doldurmayı tercih edeceğim, bence çok daha güzel bir şey olur benim için 🙃

Hocam boş ver bu arkadaş mario oynasın. Yormaya gerek yok kendini.

Dosya Ekleri

• CE2F8CC2-8BF0-439B-BDC6-4A249D1EF3BA.png
    CE2F8CC2-8BF0-439B-BDC6-4A249D1EF3BA.png
    33,2 KB · Görüntüleme: 44
Dostum, alt tarafı sanal bir şey. Bence bundan insanlık dersi, ben adamım tarzı şeyler çıkarmayalım XD.

Kendi fikrimi belirtmem gerekirse kötü bir oyun olacağını düşünmüyorum, ama çok uzun zamandır geliştiriliyor ve hakkında çok fazla yorum var, bu yüzden uzun zamandır hiçbir inceleme notlarını, görüşleri okumuyorum ki benim de içimde gereksiz bir beklenti oluşmasın, insanlar henüz piyasaya bile çıkmamış bir oyunu yalan yanlış çok fazla doldurabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı