Cyberpunk 2077 Kötü Olabilir mi?

Dostum, alt tarafı sanal bir şey. Bence bundan insanlık dersi, ben adamım tarzı şeyler çıkarmayalım XD.
Ben sana sadece eleştiri konusunda bir şeyler söyledim, yaptığını anlayıp anlamamak sana kalmış.

Ortada insanlık dersi veya ben adamım yok mevzusu yok, burası da sanal bir ortam sonuçta. Takılma böyle şeylere sen ^^

Oyun inanılmaz şişirildi sırf Witcher 3 iyi diye millet bu ayarda bir oyun bekliyor. Bence bazı insanlar büyük hayal kırıklığı yaşayacak ama genel olarak güzel bir oyun bekliyorum ben.

Aynen. Hatta şimdi düşününce 2015 bile çok iyimser. Ona 2017 desem daha isabetli bir tahmin olurdu.
Witcher 3'de 2015 gibi piyasaya çıktı ama uzun süredir geliştiriliyordu. 2015'de o oyunu ultra ayarlarda açacak sistem sayısı çok çok nadirdi. Ama Cyberpunk 2077 8 senedir falan geliştiriliyor ve Witcher 3'den grafik anlamında çok daha üstün olacak. 2015 ilk başta bana pek mantıklı gelmedi çünkü Cyberpunk 2077 hani oyunu önceden en ince detayına kadar geliştirip son halini yapmaya başlamışlardır son 2-3 yıl başka mantıklı bir yanı yok 2015'de yapılacak bir grafik değil gibi.

Sadece Keanu Reeves için bile alınacak bir yapım.
Bu oyundan daha hype alan çok az oyun gördüm. Hatta görmedim diyebilirim. Beklentilerinizi düşük tutun. Witcher yapan adamlar olum diyenler için oyun dünyası haberlerini biraz daha sıkı takip edin. Hani Fallout serisi falan.. Farcry her yıl aynı kitap, AC, COD ve BF bahsetmiyorum bile. Özlediğimiz seriler bozuldu. Tadında bırakılmadı. Cyberpunk daha çıkmadan online için geliştiriyoruz falan cart curt.
Pasta dilimine ayırmaya çalışsak %30 Keanu için, %50 grafik için, %20 ise Witcher yaptılar kesin iyidir grubudur.

Dostum mesele o değil, böyle bir oyuna iğrenç, leş demen saygısızlık, oynayan insanlara küfür etmek bildiign bu, sevemedim veya benlik oyun değil demek var bir de leş berbat oyun demek var.
Bak his duymak ayrı, ama bir oyun grafiğinden tut, oynanışına kadar bu kadar çöp olamazdı bence.

Hocam boş ver bu arkadaş mario oynasın. Yormaya gerek yok kendini.
OF. Abi iyi ki sizler gibi zevklerim yok ha. Hayatım bomboş olurdu yoksa.
Ayrıca atari, çok farklı bir dünya. Bombarman'ın verdiği heyecanı, Witcher 1 gibi bir oyun verdi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…