Cyberpunk 2077 Launch Trailer

İsmimiz ve fikirlerimiz aynı. Senle dünyaya hükmedebilirim. Canım benim. Seviyorum seni.

Çok kafa ütüledi nereye gitsem bu adam CDPR çöp diyor. Almadıysan salsana milleti ya. Oyunu almayanlar o kadar bulaşıyor ki bunaltıyor.
Almıştım. 9 yıldır havada karada övdüm bu oyunu. Sonuç: Tosuncuk vakası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce daha fırında olan ekmeğe, pizzaya '' Bunun tadı kötü '' demek mantıklı mı?
9 yıldır fırında olan kaç pizza gördünüz? Ayrıca 9 çarpı 365 günden 2 gün kaldı. 2 günde yeni oyun mu yapacaklar?

9 yıldır fırında olan kaç pizza gördünüz? ayrıca 9 çarpı 3605 günden 2 gün kaldı. 2 günde yeni oyun mu yapacaklar?
Hocam gerçekten sizi daha fazla ciddiye alamıyorum. Lütfen sessiz olun, atışmayı ve oyunun kötü olduğunu öne sürmeyi bırakıp, oyunu 1. elden veya video halinde bir bitirin bakalım nasılmış, zaten şurada kalmış 1 gün bir kaç saat.

9 yıldır fırında olan kaç pizza gördünüz? ayrıca 9 çarpı 365 günden 2 gün kaldı. 2 günde yeni oyun mu yapacaklar?
Örnek verdim. Ekmekte 30 dakikaya çıkıyor. 30 dakikaya çıkan oyun gördün mü? Senin ilk gün yamasından haberin yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…