Cyberpunk 2077 Launch Trailer

Evet sonunda herkesin tam 7 yıldır beklediği "Launch Trailer'' başlıklı video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyice gaza geldim, bakalım neler olacak.

Edit: Almancasını koymuşum, düzelttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk gün yaması anlamsız yan görevleri, hikayeyi etkilemeyen seçimleri, çöp optimizasyonu ve dolu dolu bugların hepsini düzeltecek?
Bu cevabınızı kısaca haberiniz yok olarak alıyorum. DRM kalkacak belki ondan haberiniz vardır bu sayede FPS'i etkileyecek ve yeni driverlar sürülecek piyasaya.

İlk gün yaması anlamsız yan görevleri, hikayeyi etkilemeyen seçimleri, çöp optimizasyonu ve dolu dolu bugların hepsini düzeltecek?
Bunları sadece GameSpot incelemesinden mi aldınız ? Çünkü inceleyen ve iyi yorum yapan çok inceleyen kuruluşlar var. Nenden iyi yorumlara hiç aldırış etmiyorsunuz ama bir veya bir kaç kuruluş kötü puan verdi diye onları yüceltiyorsunuz ?

Bu cevabınızı kısaca haberiniz yok olarak alıyorum. DRM kalkacak belki ondan haberiniz vardır bu sayede FPS'i etkileyecek ve yeni driverlar sürülecek piyasaya.
Diğer 3 tanesi? 3 yanlış bir doğruyu götürür.
Bunları sadece GameSpot incelemesinden mi aldınız ? Çünkü inceleyen ve iyi yorum yapan çok inceleyen kuruluşlar var.
Hepsi Game Spot'tan değil. Ayrıca 9 senedir geliştirilen bir oyun için puanı berbat ötesi. 5 yılda geliştirilen GoW'a, TLOU2'ye bakın. 8 senede geliştirilen RDR2'ye bakın.

Hocam inceleyen tüm kuruluşlar genel olarak "anlamsız yan görevleri, hikayeyi etkilemeyen seçimleri, çöp optimizasyonu ve dolu dolu buglar"dan dolayı puan kırmış.
Kaynak alabilir miyim ? Tüm incelemelerin bulunduğu bir kaynak (iyi-kötü). Çünkü Metacritic'te 44 olumlu, 2 tane karışık inceleme var.

Ya kardeş ne abartıyonuz kötüde olabilir çok güzelde çıkabilir 1 güne görürüz. Adamlar ilk defa beklenti altında büyük oyun yapıyorlar. Bidahaki sefere umaırım bu kadar hype yapmamaları gerektiğini öğrenirler ve kendilerini bu kadar baskı altına sokmazlar.

Diğer 3 tanesi? 3 yanlış bir doğruyu götürür.
Anlamsız yan görevler kişiden kişiye değişir mesela herkes yan görevlerin hikayeye bağlı olmasını istemez. Dolu bugların çoğunun düzeleceğini umuyorum. Hikayeyi etkilemeyen seçimler hakkında bilgim yok o konuda haklı olabilirsiniz.

CDPRED gibi amatör bir stüdyodan ne beklersin ki? Daha doğrusu hayattaki iki başarısı olan adamlardan ne beklersin: 1- Witcher, 2- Korsan CD satmak.

CDPRED gibi amatör bir stüdyodan ne beklersin ki? Daha doğrusu hayattaki iki başarısı olan adamlardan ne beklersin: 1- Witcher, 2- Korsan CD satmak.
Anladım, sizinle pek muhatap olunmaması lazım sanırım, iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı