Cyberpunk 2077 Launch Trailer

Ben RDR2, GoW ve TLOU2 puanlarını ve kaç senede yapıldıklarını söylediğimde puan hakkında kimsenin ağzından çıt çıkmadı. Neden? Çünkü cevap yok.
Ayrıca bana kızgın atan arkadaşın Cyberpunk'ın aleyhine olan tüm yorumlara kızgın atmasını değil nedenini söylemesini istiyorum.

Konuyu çok güzel görmediğimiz şeyleri yargılama konusuna çevirmişsiniz birileri ilahlaştırırken birileri gömüyor çıkınca göreceğiz neden tartışıp birbirinizi kırıyorsunuz?
Katılıyorum. Kavga ederek bir yere varılmaz.

Konuyu çok güzel görmediğimiz şeyleri yargılama konusuna çevirmişsiniz birileri ilahlaştırırken birileri gömüyor çıkınca göreceğiz neden tartışıp birbirinizi kırıyorsunuz?
Kimse kırılmadı bence herkes iyi veya kötü fikrini söylüyor.

Hala ses yok. Tekrar söylüyorum duymadıysanız. GoW, TLOU2 5 senede yapıldı ve puana bakın. RDR2 8 senede yapıldı ve puana bakın.
Sonra Cyberpunk 9 senede yapıldı ve puana bakın.

Hala ses yok. Tekrar söylüyorum duymadıysanız. GoW, TLOU2 5 senede yapıldı ve puana bakın. RDR2 8 senede yapıldı ve puana bakın.
Sonra Cyberpunk 9 senede yapıldı ve puana bakın.
Üçü de de büyük bir firma tarafından yapılmış ve büyük bütçelerle. 3 oyunda RTX için ayrı bir çabası olmadı. GoW TLOU2 sadece tek bir platforma çıktığı için optimizasyon çok zor olmadı Rockstar çok büyük firma olmasına rağmen optimizasyon ortadaydı.
9 Yıldır geliştirildiğini sanmıyorum belki sadece projeyedi. 2015'te Witcher çıktı optimizasyon, dlcler derken 2016'da geliştirmeye başlamışlardır CP77'yi.

Önceden şu an verecek 250 liram olmadığı için başlarda korsan oynamayı, sonra oyun indirime girince veya param birikince almayı düşünüyordum. Oyuna karşı fazla bir hype beslediğim de yoktu.

Ama bu trailer çok farklı hissettirdi. Anlatamadığım bir his... Çok daha farklı bir trailer idi. Bu oyunu sonradan alacak bile olsam crack oynamak çok koyar bana. Oyunu satın alacak duruma ulaşana kadar bekleyeceğim. Hem patchler ile optimizasyonu iyi kötü elden geçirilmiş olur. Spoiler yemezsem sıkıntı yok. Ne de olsa sizin gibi yıllardır beklemiyorum. Birkaç ay koymaz bana.

Santa Monica büyük firma? Allah Allah? Bir tek Sony'nin finansal desteğine sahip.

Santa Monica büyük firma? Allah Allah? Bir tek Sony'nin finansal desteğine sahip.
Büyük firma konusunda yanıldım ama Sony'nin desteklemesi bile yeter.
9 Yıldır geliştirildiğini sanmıyorum belki sadece projeyedi. 2015'te Witcher çıktı optimizasyon, dlcler derken 2016'da geliştirmeye başlamışlardır CP77'yi.
+
Oyun kötü bile düşüncelerimin arkasındayım burda amacım bi oyuna ön yargıyla ve sadece eksik bilgiyle insanlara fikir sunmayı engellemek. CDPR'ı tanımıyorum. Witcher 3 oynadım ve beğendim onun dışında söyleceklerim bu kadar. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…