Cyberpunk 2077 mermi nereden alınır?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Oyunda mermilerim bitiyor ve yetmediği zamanlar oluyor, silahçıdan alamadım. Oradan alamıyor muyuz? Alıyorsak nasıl? Alamıyorsak düşmanlardan düşenlerin dışında alabileceğimiz bir yer var mı?

Oyunda mermilerim bitiyor ve yetmediği zamanlar oluyor, silahçıdan alamadım. Oradan alamıyor muyuz? Alıyorsak nasıl? Alamıyorsak düşmanlardan düşenlerin dışında alabileceğimiz bir yer var mı?

Pek hatırlamıyorum bitireli çok oldu mermileri düşmanlardan alıyordum ben, fazlasıyla yetiyordu. Satıcıya bir git derim belki vardır onda bir de düşmanı öldürmeden bırakırsan canını dolduruyor o yüzden teker teker öldür.

Direk kendin uretebiliyorsun cok zahmetsiz bir sekilde. Direk uretim yerine girip kendin uret bence. Yerlerde, masaustlerinde vs mermi kutulari oluyor onlardan alabilirsin. Goreve girdigin yerleri sagi solu felan arastir mutlaka cikar mermi kutusu.

Direk kendin uretebiliyorsun cok zahmetsiz bir sekilde. Direk uretim yerine girip kendin uret bence. Yerlerde, masaustlerinde vs mermi kutulari oluyor onlardan alabilirsin. Goreve girdigin yerleri sagi solu felan arastir mutlaka cikar mermi kutusu.
...
Kaç saattir oynuyorum üretim diye bir yer olduğunu şimdi farkettim. İnternetten baktığım kadarıyla oyunda bir süre sonra çok kolaylaşıyor, herkese tek atmaya başlıyorsun tarzı yorumlar görmüştüm bende mi bir sorun var diyordum. Belki de burayı kullanmadığımdandır, ayrıca hala üzerime kıyafet giyemiyorum. Ne zaman düzelir? Spoiler olmasın diye söylemiyorum sanırım hikaye ile alakalı.

Silahçılardan satın alabilirsin. Eğer elinde yoksa 24 saat zaman geçir.

Kaç saattir oynuyorum üretim diye bir yer olduğunu şimdi fark ettim. İnternetten baktığım kadarıyla oyunda bir süre sonra çok kolaylaşıyor, herkese tek atmaya başlıyorsun tarzı yorumlar görmüştüm bende mi bir sorun var diyordum. Belki de burayı kullanmadığımdandır, ayrıca hala üzerime kıyafet giyemiyorum. Ne zaman düzelir? Spoiler olmasın diye söylemiyorum sanırım hikaye ile alakalı.

SS atar mısın olduğun yeri spoiler şeklinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk 2077 (C) 2020 by CD Projekt RED 16.06.2022 18_39_53.png

Sargı bezini çıkarman gerekiyor dostum. Ben onu mouse'un orta tuşu olarak ayarlamıştım sende ne bilmiyorum. Bu şekilde:
Eki Görüntüle 1421886
Teşekkürler. Oyunu bilmeden oynadığımı fark ettim, müsadenizle bir kaç soru soracağım.
Silahları üretim kısmından mı yapmak daha mantıklı silahçıdan almak mı?
Silahlarla çok yüksek hasarlar çıkartan bir karakter yapmak istiyorum. Hangi yeteneğe ağırlık vermeliyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı