Cyberpunk 2077 mermi nereden alınır?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Oyunda mermilerim bitiyor ve yetmediği zamanlar oluyor, silahçıdan alamadım. Oradan alamıyor muyuz? Alıyorsak nasıl? Alamıyorsak düşmanlardan düşenlerin dışında alabileceğimiz bir yer var mı?

Yetenekler kisminda cok bir bilgim yok, ben genelde hack ve uretim kismina vermistim. Kendin uretmen ve gelistirmen daha iyi olur benim gorusum, onun icin de uretime yatirim yapman lazim yetenek dagitirken. Hasar icin de adini hatirlamiyorum ama kabakuvvete agirlik veren skiller var onlara verebilirsin. İste tabanca agirlikli kullaniyorsan ona tufekse tufege felan.

Bu arada nacizana tavsiyem beyaz olan silahlari vs satmak yerine parcalarina ayirman. boylece cok miktarda hammadde elde ediyorsun istemeden, cok isine yariyor. Eger uretim dusunursen

Üretilmiş silahlar eğer bu eklentiyi alırsan daha güçlü. Silahçıdan silah almaya değmez. Oyun zaten karşına iyi silahlar çıkarıyor yan görevlerle.

Eğer direkt tek atmak istiyorsanız pistolle biraz zor, eğer en kolayda oynamıyorsanız. Kolay modda iseniz şu ağacı izleyin.

Pistol değilde teknolojik silah yani mouse'un sol tıkına basılı tutarak yüksek hasarlar verdiğiniz silahlar için -ki bu silahlar tek atmak için biçilmiş kaftan- Teknik Kabiliyet -> Mühendislik ağacından ilgili eklentilere puan verin.

Tek atmak için en garanti yol ise Sniperlar. Kafadan genelde tek atarlar. Refleksler -> Taarruz ağacından ilgili eklentilere puan verin.

Ben silah kullanmayacağım, hackerlık yapıp tek atacağım diyorsanız -gerçekten zevksiz ama tek atan bir yoldur- Zeka ağacını fulleyebilirsiniz. Orhun Kayaalp mesela zeka ile oynamıştı.

Ben şahsen oyunun hikayesine aşırı bağlandım. Johnny Silverhand ile ilgili her şeyi yaptım. Eşyalardan görebilirsiniz zaten. Oyun RPG oyunu. Tercih sizin. İstediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Ben oyunu en zor ayarlarda pistol buildi ile bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…