reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 12 Aralık 2020 #21 Witcher 3'ü 17903 kullanici degerlendirmis. Cyberpunk'i ise 1560 kisi. Buna ragmen yine fena sayilmaz.
Witcher 3'ü 17903 kullanici degerlendirmis. Cyberpunk'i ise 1560 kisi. Buna ragmen yine fena sayilmaz.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 12 Aralık 2020 #22 Yararsız Üye dedi: İçimden bir ses diğer CDPR oyunları gibi beni sarmayacak diyor ama 5-6 ay sonra sorunlar iyice düzeltilince oynarken görürüm artık. Witcher evreni pek bana göre değildi sanırım, sarmamıştı ama bu seferki evren farklı belki ısınırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence evreni sarar gibi. Gerçekten oyun düzeltildiği zaman keyif alırsınız. Hocam Witcher evreni ile Cyberpunk 2077 evreni çok farklı.
Yararsız Üye dedi: İçimden bir ses diğer CDPR oyunları gibi beni sarmayacak diyor ama 5-6 ay sonra sorunlar iyice düzeltilince oynarken görürüm artık. Witcher evreni pek bana göre değildi sanırım, sarmamıştı ama bu seferki evren farklı belki ısınırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence evreni sarar gibi. Gerçekten oyun düzeltildiği zaman keyif alırsınız. Hocam Witcher evreni ile Cyberpunk 2077 evreni çok farklı.