Cyberpunk 2077 Metacritic'te sınıfta kaldı

Ben oyunu denemedim bile paramı çöpe atmak istemedigim için. Arkadaşın yazısına itafen öyle yazdım. RTX 3070 alabilirsin 500€'ya dediği için.
Anladım.Sende oyunu oynamadan sallayanlardansın.Ben de yazdıklarını okuyunca oyunu en azından bir 5 saat oynadın zannettim.Oyunu oynamadan siz bir yorum yapamazsınız.Çoğunluğa göre haraket eden bir hater olursunuz sadece.Yazık

Oyun vaad ettiklerinin çoğunu veremedi. Bitiren arkadaşlarım bana oyunda yaptığımız seçimlerin sonuna etki etmediğini söyledi. Ayrıca oyunda Deus Ex'teki gibi konuşarak düşmanları alt etme yok. Bu oyun RPG değil, kabul edin. Optimizasyon leş. Dünya yaşamıyor, sadece NPC'ler bir yerden bir yere yürüyorlar. AI rezalet.

Hocam oyundaki seçimler sonucu değil gidiş yolunu etkiliyor sadece. Mesela anlatayım:
Arkadaşım görev icabı vodooo çetesi için çalışırken netwatch ajanıyla konuşmadan öldürmüş. Sonra kendisi ölmüş gibi olmuş kalkmış vodooo çetesiyle sıkıntı yaşamadan oynamaya devam etmiş. Ben konuştum, öldürmedim bana yardımcı oldu. Ölmedim, ama vodooo çetesindeki adamla kavga ettik. Sonucunda ikimizde aynı yere bağlandık ama farklı şekillerde bağlandık.
Daha oyunun sonuna gelemedim, arkadaşım geldi. İkimizde de final aynı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Bu anlattığım hikaye 1 görev için geçerli.

Oyun vaad ettiklerinin çoğunu veremedi. Bitiren arkadaşlarım bana oyunda yaptığımız seçimlerin sonuna etki etmediğini söyledi. Ayrıca oyunda Deus Ex'teki gibi konuşarak düşmanları alt etme yok. Bu oyun RPG değil, kabul edin. Optimizasyon leş. Dünya yaşamıyor, sadece NPC'ler bir yerden bir yere yürüyorlar. AI rezalet.
Farklı oyunları mı oynuyoruz ya anlamıyorum ben. Yaptığın seçimler sonucu etkilemiyor çoğunlukla burası doğru. Oyun RPG ama hikaye üzerinden anlatmaya çalışıyor bu nedenle bir yerde sizi o hikayeye bağlamaya çalışıyor. Ben de seçimlerim oyuna etki etmeyince biraz üzüldüm ama oyunun geri kalan kısmı benim için gayet güzeldi, çok da önemsemedim yani. Optimizasyon leş değil, daha başka konularda da sırf kötülemek için konu açan şahıslar vardı, söyledikleri gerçeği yansıtmıyor bunu baştan söylemek lazım. Dünya yaşıyor, oyunu 1 saat falan mı oynadın acaba, haritanın her yerinde etkileşime geçebileceğin çete savaşı, yan görevler ve diyaloglar var. Yapay zeka beklediğim gibi iyi değildi orada haklısın, çok da batmadı ama bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı