can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Mod kurduğumda bu hatayı aldım, sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Nightexe Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 Yazana göre gerekli olan TweakXL ve Codeware modlarını yüklememişsiniz. Onları yükleyince tahminen sorununuz çözülecek. Artı 0 Eksi
Yazana göre gerekli olan TweakXL ve Codeware modlarını yüklememişsiniz. Onları yükleyince tahminen sorununuz çözülecek.
KS KS can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Nightexe dedi: Yazana göre gerekli olan TweakXL ve Codeware modlarını yüklememişsiniz. Onları yükleyince tahminen sorununuz çözülecek. Genişletmek için tıkla... Yüklemiştim aslında sürükle bırak yaparak attım Artı 0 Eksi
Nightexe dedi: Yazana göre gerekli olan TweakXL ve Codeware modlarını yüklememişsiniz. Onları yükleyince tahminen sorununuz çözülecek. Genişletmek için tıkla... Yüklemiştim aslında sürükle bırak yaparak attım