Player_7659 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 112 1 Aralık 2020 #21 Tseenka dedi: Bellki key ya da hediye şeklinde satanlar çıkıncı biraz daha düşük fiyata alınabilir, bir de Steam indirimlerinde yüksek ihtimal fiyatı düşer. Genişletmek için tıkla... Kış indirimlerinde %20- %30 düşebilir mi?
Tseenka dedi: Bellki key ya da hediye şeklinde satanlar çıkıncı biraz daha düşük fiyata alınabilir, bir de Steam indirimlerinde yüksek ihtimal fiyatı düşer. Genişletmek için tıkla... Kış indirimlerinde %20- %30 düşebilir mi?
Soul Exploiter Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #22 Hz Soraka dedi: Ben 9 Aralıkta alacağım, sebebi ise sistemim yetmediğinden. GeForce Now üzerinden oynamak istiyorum ama GeForce Now'a gelmezse iade şansım olur son gün alırsam. Çıktıktan sonrasını da beklemeyeceğim çünkü fiyatı artacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çıktığı gün GeForce Now için de kullanılabilir olacak.
Hz Soraka dedi: Ben 9 Aralıkta alacağım, sebebi ise sistemim yetmediğinden. GeForce Now üzerinden oynamak istiyorum ama GeForce Now'a gelmezse iade şansım olur son gün alırsam. Çıktıktan sonrasını da beklemeyeceğim çünkü fiyatı artacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çıktığı gün GeForce Now için de kullanılabilir olacak.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #23 Player_7659 dedi: Kış indirimlerinde %20- %30 düşebilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir ya da GTA 5 gibi %50'e kadar düşebilir.
Player_7659 dedi: Kış indirimlerinde %20- %30 düşebilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir ya da GTA 5 gibi %50'e kadar düşebilir.
Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #24 Uzun zamandır hype'lanan sonunda çıkacak olan büyük çaplı bir oyun, çıkınca indirime girecegini sanmıyorum.
Uzun zamandır hype'lanan sonunda çıkacak olan büyük çaplı bir oyun, çıkınca indirime girecegini sanmıyorum.