Cyberpunk 2077 ne zaman indirime girer?

Bende aynı şekilde almayı düşünüyorum, Nays üzerinden alacağım. Steam USD'ye geçtiği zaman Nays üzerinden dolar olarak alabiliyor muyum? Bir de cashback alacağım ya iade ettiğim zaman cashback geri gidecek mi?

Hayır tabii ki, satın aldığınız para iade edilir. Cashback olayını bilmiyorum, sanırım Papara'da gitmiyordu.

Hayır tabii ki, satın aldığınız para iade edilir. Cashback olayını bilmiyorum, sanırım Papara'da gitmiyordu.
Yanlış yazmışım hocam. Steam de Cyberpunk dolar olarak satılmaya başlayınca Nays ta dolar ile alışveriş yapabiliyor muyuz?

İndirime girmiş, 480 TL olmuş.

Çok aradayım açıkçası, Cyberpunk da eklenirse yaklaşık 1k civarı bir sepet çıkıyor. 20 Kasım sonrasını göremediğimiz için bu kadar parayı yatırmak mantıklı mı bilemiyorum.

Çok aradayım açıkçası, Cyberpunk da eklenirse yaklaşık 1k civarı bir sepet çıkıyor. 20 Kasım sonrasını göremediğimiz için bu kadar parayı yatırmak mantıklı mı bilemiyorum.
Siz bilirsiniz ama 20 Kasımdan sonra bu fiyatlara oyun bulamayacağımız için bana mantıklı geliyor hem Nays veya Papara ile alırsanız da biraz uyguna gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…