Cyberpunk 2077 neden bu kadar sıkıcı?

emrec.19

Hectopat
Daha fazla  
Çok fazla hikayeli oyun oynadım, ancak bu oyun aşırı sıkıcı geldi. Ana hikayeyi hiç beğenemedim. Şehir, grafik güzel gerisi boş geldi bana.

Çok fazla hikayeli oyun oynadım, ancak bu oyun aşırı sıkıcı geldi. Ana hikayeyi hiç beğenemedim. Şehir, grafik güzel gerisi boş geldi bana.
Zevk meselesi. Hikayenin hepsini oynayıp mı sıkıldınız? Baştaki diyaloglar sıkabiliyor onun dışında gayet sürükleyici gibi.

Oyunu bitirdiniz mi? Cyberpunk 2077 benim en sevdiğim oyunlardan biri. Yan görevleri bile bitirmiştim, NCPD görevlerinin çoğu bitmişti. Belki seçimli olduğu için hoşunuza gitmemiş olabilir.

Hikayeli oyunlara yaşaya yaşaya oynayan biriyim ama Cyberpunk bitsin diye dua etmişliğim var zevk meselesi sanırım.

60. saatteyim hikaye bitmedi hala 150 saatte nasıl 6 kere bitirdin hiç mi yan görev yapmadın?
Hikayeyi bitirince geri tekrardan açık dünyaya atıyor ve son görev geri geliyor farklı seçimler yapabilmek için. Oyunun zaten 6 tane mi ne sonu var ondan bahsediyor sanırım hepsini 0dan oynayıp 6 kere bitirmek 300 sat alır heralde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı