Cyberpunk 2077 neden bu kadar sıkıcı?

Bosslar zor değil zaten adam smasher zor bir tek.
En rezil boss. Berbat. Zor değil çok kötü dizayn edilmiş. Boss fightlar hepsi çok kötü dizayn edilmiş teknik açıdan rezalet. Bir inceleme yazmayı düşünüyorum oyunun güzel yanları ağır basıyor fakat hala tonla sıkıntısı eksiği var. Bu kadar büyük şirket kaç senede oyunu hala cilalayamamış.

En rezil boss. Berbat. Zor değil çok kötü dizayn edilmiş. Boss fightlar hepsi çok kötü dizayn edilmiş teknik açıdan rezalet. Bir inceleme yazmayı düşünüyorum oyunun güzel yanları ağır basıyor fakat hala tonla sıkıntısı eksiği var. Bu kadar büyük şirket kaç senede oyunu hala cilalayamamış.

Hocam zor ya hasar olarak çok fazla vuruyor bir de çok hızlı.

Hocam zor ya hasar olarak çok fazla vuruyor bir de çok hızlı.
Saklanıp can basması gerçekten gördüğüm en özürlü dizayn edilmiş boss fight tier listinde s tiere koymama sebep oldu. Boss yapay zekaları çok kötü. Düşman yapay zekası genel olarak kötü ama boss fightlar kadar belli etmiyor. Normal düşmanlar tek yediği için anlaşılmıyor ama boss fight uzun sürünce tat kaçıyor oyunun cilalanmadığı ortaya çıkıyor. Bosslar saçma yerlerde takılıyor ölene kadar sıkabiliyorsun falan.

40 saat oldu ve daha fazla da oynayacağım gibi görünüyor. Sistemim 4K olduğu için ekstra motivasyon ile oynuyorum diyebilirim.:)
Oyuna gelince. Hem teknolojik hem de çatışmalı bir sistem olduğu için başlarda sıkıyor. Bir şeyleri hackleme filan alışmak zaman alıyor. Ağır bir FPS oynanışına sahip. Yani adam biraz yürürken yavaş yürüyor. Tabii Death Stranding gibi uykuma gelir gibi de değil.:D

Eğer bu oyunu oynamak istiyorsan birden fazla şans vermen lazım. Bu ayarda bir oyun daha yok. Başlarda çok sorunlu çıktı. Son 1 senedir herkes ciddi biçimde oynadığını düşünüyorum. Belki 2 sene olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı