Cyberpunk 2077 nedir?

Bir oyunu sevebilirsiniz ama oyun çıkmadan oyuna efsane veya balon demeyin. Komik duruma düşüyorsunuz.

Benzer olacağına dair var. Tamamen aynı olacağını söylemiyorum zaten. Bu kişinin oyunun kopyasına nasıl ulaştığını ve diğer argümanlarımı önceki yanıtımda sundum.
İlk defa sizden duydum. Yani oyunu yanlışlıkla önceden alan bir grup oldu, bu insanlar oyunu oynadı, hatta canlı yayın yaptı ama hiçbir yere spoiler düşmedi, hiçbir yerde haber olmadı öyle mi?

Bir oyunu sevebilirsiniz ama oyun çıkmadan oyuna efsane veya balon demeyin. Komik duruma düşüyorsunuz.

Ben galiba çözdüm hocam bu balon diyenleri. Iki kesim var birisi GTA tarzında bir oyun bekliyor. Ikinci kesim de ulaşamadığı ete mundar diyenler galiba. Daha oyun çıkmadı neye göre karar verildi acaba balon olup olmadığına.

İlk defa sizden duydum. Yani oyunu yanlışlıkla önceden alan bir grup oldu, bu insanlar oyunu oynadı, hatta canlı yayın yaptı ama hiçbir yere spoiler düşmedi, hiçbir yerde haber olmadı öyle mi?
Oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…