R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Haziran 2019 #41 DryreL dedi: RX 460 bile fazla. Intel HD 530 veya Intel UHD 630 720p low ayarlarda 10 fps civarında oynatır. Genişletmek için tıkla... 4K görüntü verirken bile kasıyor masaüstüne Intel'in grafik işlemcisi açarsa ne mutlu.
DryreL dedi: RX 460 bile fazla. Intel HD 530 veya Intel UHD 630 720p low ayarlarda 10 fps civarında oynatır. Genişletmek için tıkla... 4K görüntü verirken bile kasıyor masaüstüne Intel'in grafik işlemcisi açarsa ne mutlu.
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 852 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 15 Haziran 2019 #42 EBA dedi: 4K görüntü verirken bile kasıyor masaüstüne Intel'in grafik işlemcisi açarsa ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Daha çıkışına 10 ay var, optimize edilecektir oyun. Hatta çıkışından sonra downgrade bile görmemiz mümkün olabilir.
EBA dedi: 4K görüntü verirken bile kasıyor masaüstüne Intel'in grafik işlemcisi açarsa ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Daha çıkışına 10 ay var, optimize edilecektir oyun. Hatta çıkışından sonra downgrade bile görmemiz mümkün olabilir.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 15 Haziran 2019 #43 DryreL dedi: Daha çıkışına 10 ay var, optimize edilecektir oyun. Hatta çıkışından sonra downgrade bile görmemiz mümkün olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunun tanıtım videolarındaki hali ultra gerçekci değildi zaten, Gamescom'daki oynanış videosuna göre bunu konuşmayı tekrar yapabiliriz.
DryreL dedi: Daha çıkışına 10 ay var, optimize edilecektir oyun. Hatta çıkışından sonra downgrade bile görmemiz mümkün olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunun tanıtım videolarındaki hali ultra gerçekci değildi zaten, Gamescom'daki oynanış videosuna göre bunu konuşmayı tekrar yapabiliriz.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #44 Serhat Öndeş dedi: Yaz indirimini bekliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Erken erişim ve ön sipariş satın alımlarında indirim olmuyor diye biliyorum.
Serhat Öndeş dedi: Yaz indirimini bekliyor galiba. Genişletmek için tıkla... Erken erişim ve ön sipariş satın alımlarında indirim olmuyor diye biliyorum.
Metaldaqqer Megapat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #45 Ben önce Steam den 250 ye aldım. Sonra geri iade edip 170 e bu sitelerden aldim
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 17 Haziran 2019 #46 onur eymen dedi: Erken erişim ve ön sipariş satın alımlarında indirim olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam çok gördüm erken erişimden çıkana kadar %10 indirim yapmışlardı. Oyun ismi aklıma gelmiyor.
onur eymen dedi: Erken erişim ve ön sipariş satın alımlarında indirim olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam çok gördüm erken erişimden çıkana kadar %10 indirim yapmışlardı. Oyun ismi aklıma gelmiyor.
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 852 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 21 Kasım 2019 #47 Metaldaqqer dedi: Ben önce Steam den 250 ye aldım. Sonra geri iade edip 170 e bu sitelerden aldim Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız?
Metaldaqqer dedi: Ben önce Steam den 250 ye aldım. Sonra geri iade edip 170 e bu sitelerden aldim Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.042 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 21 Kasım 2019 #48 Bazı siteler vardı ucuza satan, fakat sonra oyun satışları durdurulmuş. Sonbahar ve kış indirimlerinde Gamesatış'a ve Durmaplay'e bak derim.
Bazı siteler vardı ucuza satan, fakat sonra oyun satışları durdurulmuş. Sonbahar ve kış indirimlerinde Gamesatış'a ve Durmaplay'e bak derim.
Metaldaqqer Megapat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #49 DryreL dedi: Hangi siteden aldınız? Genişletmek için tıkla... higames den aldım istersen bak ama stok sor önce ve güvenip güvenmemek sana kalmış. hediye olarak verdiler
DryreL dedi: Hangi siteden aldınız? Genişletmek için tıkla... higames den aldım istersen bak ama stok sor önce ve güvenip güvenmemek sana kalmış. hediye olarak verdiler
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 852 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 21 Kasım 2019 #50 Metaldaqqer dedi: higames den aldım istersen bak ama stok sor önce ve güvenip güvenmemek sana kalmış. hediye olarak verdiler Genişletmek için tıkla... Şikayetvar'ı kontrol ettim. Birçok kişi mağdur. Aldıkları oyun kütüphanelerinden silinmiş. Büyük ihtimalle CC kullandı Hi2Games, dikkat edin derim.
Metaldaqqer dedi: higames den aldım istersen bak ama stok sor önce ve güvenip güvenmemek sana kalmış. hediye olarak verdiler Genişletmek için tıkla... Şikayetvar'ı kontrol ettim. Birçok kişi mağdur. Aldıkları oyun kütüphanelerinden silinmiş. Büyük ihtimalle CC kullandı Hi2Games, dikkat edin derim.