- Makaleler
- 1
4K görüntü verirken bile kasıyor masaüstüne Intel'in grafik işlemcisi açarsa ne mutlu.RX 460 bile fazla. Intel HD 530 veya Intel UHD 630 720p low ayarlarda 10 fps civarında oynatır.
4K görüntü verirken bile kasıyor masaüstüne Intel'in grafik işlemcisi açarsa ne mutlu.RX 460 bile fazla. Intel HD 530 veya Intel UHD 630 720p low ayarlarda 10 fps civarında oynatır.
Daha çıkışına 10 ay var, optimize edilecektir oyun. Hatta çıkışından sonra downgrade bile görmemiz mümkün olabilir.4K görüntü verirken bile kasıyor masaüstüne Intel'in grafik işlemcisi açarsa ne mutlu.
Oyunun tanıtım videolarındaki hali ultra gerçekci değildi zaten, Gamescom'daki oynanış videosuna göre bunu konuşmayı tekrar yapabiliriz.Daha çıkışına 10 ay var, optimize edilecektir oyun. Hatta çıkışından sonra downgrade bile görmemiz mümkün olabilir.
Erken erişim ve ön sipariş satın alımlarında indirim olmuyor diye biliyorum.Yaz indirimini bekliyor galiba.
Oluyor hocam çok gördüm erken erişimden çıkana kadar %10 indirim yapmışlardı. Oyun ismi aklıma gelmiyor.Erken erişim ve ön sipariş satın alımlarında indirim olmuyor diye biliyorum.
Hangi siteden aldınız?Ben önce Steam den 250 ye aldım. Sonra geri iade edip 170 e bu sitelerden aldim
higames den aldım istersen bak ama stok sor önce ve güvenip güvenmemek sana kalmış. hediye olarak verdilerHangi siteden aldınız?
Şikayetvar'ı kontrol ettim. Birçok kişi mağdur. Aldıkları oyun kütüphanelerinden silinmiş. Büyük ihtimalle CC kullandı Hi2Games, dikkat edin derim.higames den aldım istersen bak ama stok sor önce ve güvenip güvenmemek sana kalmış. hediye olarak verdiler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.