Hellblazer Aku
Hectopat
Daha fazla
Oyunun en büyük olayı bu. Karakterler yaşıyor, Naughty Dog kalitesi var karakterlerin tümünde.Bu oyun karakter ve senaryo olarak duygusal yönden bağ kurulabilecek akılda kalıcı hiçbir öge barındırmıyor bence.
Oyunun en büyük olayı bu. Karakterler yaşıyor, Naughty Dog kalitesi var karakterlerin tümünde.
Cyberpunk evreni karakter hikayelerinden oluşur. Başka birşeyi eleştirebilirsiniz saygı duyarım ama tüm dünyanın görüp sizin göremediğiniz konu bu oluyor. Ki Dost karakterleri zor beğenir, Gamingbible sayfasında milyonlarca kişinin oylamasıyla Snake, Arthur Morgan ve Kratos gibi karakterleri eleyerek en iyi oyun karakteri seçilen Ezio'yu sıradan bulan birisi olarak Cyberpunk'ın karakterlerini oldukça başarılı buluyor.Dünyanın göremediğini siz nasıl gördünüz? Ne derinliği var karakterlerde?
Cyberpunk evreni karakter hikayelerinden oluşur. Başka bir şeyi eleştirebilirsiniz saygı duyarım ama tüm dünyanın görüp sizin göremediğiniz konu bu oluyor. Ki dost karakterleri zor beğenir, gamingbible sayfasında milyonlarca kişinin oylamasıyla snake, Arthur Morgan ve kratos gibi karakterleri eleyerek en iyi oyun karakteri seçilen Ezio'yu sıradan bulan birisi olarak Cyberpunk'ın karakterlerini oldukça başarılı buluyor.
Ben şimdi uzun uzun anlatamam sen görememişsin ki derinlikleri. Jackie'nin gidişi tüm karakterlerin üzerine yansıyor mesela. Valide welles Misty'den nefret ediyorken Jackie'nin ona çok değer verdiğini öğrenince kendi kızı yerine koyuyor. Panam kendi klanı ile anlaşmazlık yaşıyor. Klandaki herkesin bir kişiliği ve olaylara farklı bakış açısı var ki hiçbiri baş yan karakterlerden değil.
Karakterler derin, ama tam yansıtamamışlar. Spoiler kısmında örnek vereceğim. Tam olmamış, bölümler ve bazı içeriklerin silindiği belli oluyor.
Jackie öldüğünde ben de hafif üzüldüm, ama tam bağlanılacak karakter değildi. Tamam ölüm sahnesi iyiydi ama bir karakterin öldüğünde duygulanman için bence en azından Act 2'de ölmesi gerekir. Aşağıdaki spoiler gibi.Kaer Morhen Savaşı'nda Vesemir öldüğünde, ve Vesemir2in cenaze sahnesinde neredeyse ağlayacaktım. Adamlar bunu Witcher 3'de verebilirken, Cyberpunk 2077'de verememişler. Oyun en az 1 sene rahat ertelenmeliydi.