Cyberpunk 2077 online modu ne oldu?

Makaleler
3
Güya oyuna çıktıktan sonra online modu eklenecekti. Ama CDPR o kadar rezil bir çıkış üzerine kafasını full singleplayer'daki buglari düzeltmeye gömdüğü için sanırım online mod akıllarından uçup gitti. Fakat şimdi neden gelmiyor anlamıyorum. Tamam, birçok kişi oyunu unuttu bile ama online modun gelmesi oyuna tekrardan bir popülerlik getirebilirdi bence.

Edit: şimdi gördüm süresiz olarak iptal etmişler. Ellerindeki potansiyeli boşa harcadılar ona üzüldüm.

Son düzenleme:
Güya oyuna çıktıktan sonra online modu eklenecekti. Ama CDPR o kadar rezil bir çıkış üzerine kafasını full singleplayer'daki buglari düzeltmeye gömdüğü için sanırım online mod akıllarından uçup gitti. Fakat şimdi neden gelmiyor anlamıyorum. Tamam, birçok kişi oyunu unuttu bile ama online modun gelmesi oyuna tekrardan bir popülerlik getirebilirdi bence.

Edit: şimdi gördüm süresiz olarak iptal etmişler. Ellerindeki potansiyeli boşa harcadılar ona üzüldüm.
Cyberpunk hayatımda gördüğüm en büyük fiyaskoydu hem de bu fiyasko en sevilen firmalardan biri olan CDPR ve onların ballandırarak 2012 yılında anlattıkları oyun yazık oldu 10 yıla 10 yılda ne oyunlar yapılır.

Oyunun çıkış fiyatı çok fazlaydı ve oyuncuların haliyle beklentileri yüksekti ama çıkan buglar ve leş gibi
mekanikler yüzünden oyun hakkında çok fazla meme ve kötü inceleme yapıldı. Bir daha oyunun oynanacağını sanmıyorum üzgünüm cdproject her ne kadar witcher 3 ü çok beğensemde bu oyun olmamış.

Arkadaşım oyun çıkar çıkmaz 250₺'ye almıştı. Bense seneye 20₺ olursa alırım hesabı yapıyorum :D
Evet çıkar çıkmaz beklentiye girip alanlar çok fazlaydı hayal kırıklığına uğradılar aynı şu alt tuşuna basıp miyavlamak haricinde bir işlevi olmayan oyun gibi.

Oyun verilen vaadlere ve beklentilere göre fiyasko olarak çıksa da bana göre piyasada bulunan çoğu oyundan daha keyifliydi. İnsanları bu kadar beklentiye sokmadan bu şekilde çıksaydı tepkiler çok daha iyi olabilirdi. Bu konuda büyük hata yaptılar. Online modu da pek becerebileceklerini düşünmediğim için iptal olmasına pek üzülmedim. Bir de oyun motorları bu oyun için çok fazla zorluk çıkardı. Bazı mekanikleri bile düzgün entegre edemediler. Hatta yeni Witcher'da Unreal Engine 5 kullanılacak olmasını buna bağlıyorum. Şu an kendilerinden beklediğim tek şey kaliteli ve sorunsuz hikaye DLC'leri çıkartmaları. Witcher seviyesinde DLC beklentim yok ama hikaye olarak kötü iş ortaya koymayacaklarından da eminim.

Ama Stray'de farklı olan olay, oyunun çıkmadan önce o kadar hypelanmaması aslında. İnsanlar böyle bir şey beklemezken karşılarında alışılmışın dışında bir oyun buldular o yüzden bu kadar beğenildi diye düşünüyorum. Sıfır beklenti sonsuz mutluluk hayat felsefemdir oyunlar için de geçerli bu :D

CDPR o kadar gereksiz beklenti yaptı ki bu işin böyle sonlanması çok normal. Firma 10 yıl önceden oyunu duyurup bir de Keanu ile hype topladılar. Üstüne bir de oyunun rezil durumunu konsolculardan saklayıp paralarını çalmış kadar oldular. Çıktıktan sonrasını söylemiyorum bile. Bu durumda hiç gerek yok Online'a.

Oyun verilen vaadlere ve beklentilere göre fiyasko olarak çıksa da bana göre piyasada bulunan çoğu oyundan daha keyifliydi. İnsanları bu kadar beklentiye sokmadan bu şekilde çıksaydı tepkiler çok daha iyi olabilirdi. Bu konuda büyük hata yaptılar. Online modu da pek becerebileceklerini düşünmediğim için iptal olmasına pek üzülmedim. Bir de oyun motorları bu oyun için çok fazla zorluk çıkardı. Bazı mekanikleri bile düzgün entegre edemediler. Hatta yeni Witcher'da Unreal Engine 5 kullanılacak olmasını buna bağlıyorum. Şu an kendilerinden beklediğim tek şey kaliteli ve sorunsuz hikaye DLC'leri çıkartmaları. Witcher seviyesinde DLC beklentim yok ama hikaye olarak kötü iş ortaya koymayacaklarından da eminim.
Hocam sorun vaad değil CDPR gibi bir firma 2012den beri geliştirilen böyle bir oyun yapsa yine olay olurdu.

Oyunun çıkış fiyatı çok fazlaydı ve oyuncuların haliyle beklentileri yüksekti ama çıkan buglar ve leş gibi.
Mekanikler yüzünden oyun hakkında çok fazla meme ve kötü inceleme yapıldı. Bir daha oyunun oynanacağını sanmıyorum üzgünüm cdproject her ne kadar Witcher 3'ü çok beğensemde bu oyun olmamış.

Hocam çok fazla bug ve optimizasyon sorunu olsa da ayrıca tam bekleneni veremesede bence piyasadaki oyunlar arasında iyi di bana şu an oyun kıtlığı varmış gibi geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı