Cyberpunk 2077 oynanır mı?

Artık oynanır. Özellikle Ana oyun + DLC mis gibi gider. Oyun çok iyi olmasa da ilk çıktığı vakit kadar sıkıntılı değil. Özellikle DLC ana oyundan daha iyi.

cayır cayır oyun, illa oynanır. phantom liberty dlcsinide alın ama mutlaka

Ben çok keyif aldım, oyun yapım olarak çok kaliteli. Araç sürme hissi olsun, gizlilik serbestliği olsun, hatun ayarlamak olsun. RPG kafasında iseniz tatmin etmeyebilir fakat hikayeli normal bir FPS oyunu için fazlasıyla tatmin edici. Grafiklere göre optimizasyon da şahane. 50 serisi bir kartla inanılmaz derecede keyifli shaderlar ile FG sayesinde sabit 96FPS oynuyorum. Hârika.

İlk çıktığında da denedim her büyük güncelleme çıktığında da denedim hatta DLC çıktığında da denedim. Dünya kadar para basılmış ama ruhu olmayan, bir özelliği olmayan ve "kaliteye" sahip olmayan bir yapım. Witcher oyununda kalitesiz olaylar olsa dahi oyunu bir ruhu vardı ama bu oyunda öyle hiçbir şey yok. Firma taşıyamayacağı bir yükün altına girip çok kalitesi RPG, açık dünya ve FPS mekaniklerine sahip dolu dolu bir oyun yapmaya çalışmış ama hiçbirisini başaramamış maalesef. Genel oyuncu kitlesi kesinlikle beğenir ama gerçekten kaliteli yapımları oynamış çoğu kişi için ortalama bir oyun maalesef ki.

Yeni konular

Geri
Yukarı