I IshakUs Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar GeForce NOW üzerinden Cyberpunk 2077 oynuyorum ama bazen para sıkıntısı çok fazla çekiyorum. Galiba GeForce NOW üzerinden para hilesi yapılmadığı için acaba para bugu gibi vs. bir özellik var mı acaba yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar GeForce NOW üzerinden Cyberpunk 2077 oynuyorum ama bazen para sıkıntısı çok fazla çekiyorum. Galiba GeForce NOW üzerinden para hilesi yapılmadığı için acaba para bugu gibi vs. bir özellik var mı acaba yardımcı olur musunuz?
KS KS I IshakUs Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #11 Emircan74i39 dedi: Yok hocam %99u fixlendi. Şu an tek yöntem kendi pcnizde hileli Save gibi yöntemler olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba Save üzerinde nasıl hile yapabilirim sadece Cheat Engine üzerinden mi yapılıyor? Artı 0 Eksi
Emircan74i39 dedi: Yok hocam %99u fixlendi. Şu an tek yöntem kendi pcnizde hileli Save gibi yöntemler olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba Save üzerinde nasıl hile yapabilirim sadece Cheat Engine üzerinden mi yapılıyor?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 3 Temmuz 2022 #12 IshakUs dedi: Hocam merhaba Save üzerinde nasıl hile yapabilirim sadece Cheat Engine üzerinden mi yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Cheat Engine hariç mod yükleyip yapabilirsiniz. Ama mod olduğu için GFN üzerinde çalışır mı emin değilim. Artı 0 Eksi
IshakUs dedi: Hocam merhaba Save üzerinde nasıl hile yapabilirim sadece Cheat Engine üzerinden mi yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Cheat Engine hariç mod yükleyip yapabilirsiniz. Ama mod olduğu için GFN üzerinde çalışır mı emin değilim.
KS KS I IshakUs Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #13 455146 dedi: Cheat Engine hariç mod yükleyip yapabilirsiniz. Ama mod olduğu için GFN üzerinde çalışır mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
455146 dedi: Cheat Engine hariç mod yükleyip yapabilirsiniz. Ama mod olduğu için GFN üzerinde çalışır mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.