Cyberpunk 2077: Phantom liberty DLC alınır mı?

Eki Görüntüle 1818680
Sizin konu başlığınızdan bakarak 35 dolar demiştim, kendim fiyatını kontrol etmedim. Yanlış bilgilendirme yaptıysam kusura bakmayın.
O sızıntıydı hocam. Normalde 30 Euro/ 35 dolar olacaktı. Sonradan Amerika fiyatını da 30 dolar olarak belirlemişler. Yani sizlik bir durum yok. Planlanan ile gerçekleşen şey farklı olduğu için böyle bir karmaşa oldu.

Alınması mantıklı değil.

DLC bayağı büyük olacak ve ana hikayenin sonuna da 1-2 tane farklı seçenek ekleyecek diyorlar. Sanıyorum Witcher 3'deki Blood and Wine gibi bir şey göreceğiz.

Ana oyun kadar büyükse alınır indirimde 200TL olur zaten pahalı sayılmaz.

DLC bayağı büyük olacak ve ana hikayenin sonuna da 1-2 tane farklı seçenek ekleyecek diyorlar. Sanıyorum Witcher 3'teki Blood and Wine gibi bir şey göreceğiz.

Seçenek derken? Farklı son mu? Bu arada DLC'deki V, ana oyundaki V mi olacak?

Seçenek derken? Farklı son mu? Bu arada DLC'deki V, ana oyundaki V mi olacak?

Evet. Kronolojik olarak Phantom Libery oyunun finalinden öncesinde geçecek, yani Hanako ile daha buluşmadan öncesi. Yine çip kafamızda ve Johnny Silverhand ile beraberiz.

Fragmandan ve yayınlanan bilgilerden göreceğin üzere Pacifica'da erişilemeyen Combat Zone denilen yerde geçecek hikaye. Amerikan Başkanı'nın uçağı oraya düşüyor bizim de namımız olduğu için "sana yardım edebilirim" teklifiyle oraya çağrılıyoruz. Kalan detayları oyunda öğreneceğiz artık ama benim duyduğum burada yapacaklarımıza göre oyununun final görevine (Arasaka binasını basma) 1-2 adet farklı son ekleneceği şeklinde.

İyi de son görevden önce V'nin hastalığı fazlasıyla ilerlemiş durumda, nasıl operasyona gidecek acaba... Ha bana kalsa DLC'nin ana oyun kadar uzun olmasını isterim o ayrı konu. Mevcut finaller içinde tek mutlu son Panam'le gittiğimiz sondu, Night City hakimi olduğumuzda da Panam'le ayrılıyorduk yani yine biraz mutsuz bir sondu. Umarım bu sefer doğru düzgün bir final koyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…