@EpicGames'ten bir şeyler bekliyoruz ana oyunu 124 TL'ye aldım DLC'ye bu kadar para vermem.
İnsanların baskıları yüzünden öyle bir fiyaskoyla çıktı zaten.İnsanlar Cyberpunk'ın nasıl bir fiyaskoyla çıktığını ne çabuk unutmuş, hâlâ DLC için tanıttıkları şeyler çok güzel diyorlar. Siz verin önsiparişleri de ikinci kez silkelenin.
pchocasi.com.tr
Hocam belki etkisi vardır ancak çıkalı kaç yıl oldu. Eğer gerçekten ekleyecek olsalardı yıllardır güncellemelerle ekleyemezler miydi oyundan önce söyledikleri şeyleri? Güncellemelerle sadece hataları çözdüler.İnsanların baskıları yüzünden öyle bir fiyaskoyla çıktı zaten.
![]()
Cyberpunk 2077 GeliÅtiricileri Ãlüm Tehditleri Alır Oldu
Cyberpunk 2077 artık ertelenmez, bu iÅ ne kadar uzayabilir ki derken hiç beklenmedik bir Åekilde oyun 10 Aralık tarihine ertelendi.pchocasi.com.tr
Bu yorumu çıkacak güncellemeye göre yapabiliriz. DLC'yi oynayanlar oyunun neredeyse baştan aşağı değiştiğini söylüyor.Hocam belki etkisi vardır ancak çıkalı kaç yıl oldu. Eğer gerçekten ekleyecek olsalardı yıllardır güncellemelerle ekleyemezler miydi oyundan önce söyledikleri şeyleri? Güncellemelerle sadece hataları çözdüler.
Haklısınız, ben kötü olur kesin demiyorum tabii. Sadece önsipariş vermenin mantıksız olduğunu belirttim. Ayrıca bu önsiparişler yüzünden genel olarak firmaların bitmemiş oyunlar yayınlaması asıl endişem.Bu yorumu çıkacak güncellemeye göre yapabiliriz. DLC'yi oynayanlar oyunun neredeyse baştan aşağı değiştiğini söylüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.