Cyberpunk 2077: Phantom liberty DLC alınır mı?

2020'de asıl çıkması gereken oyun şimdi çıkacak. Bence alınır.

İnsanlar Cyberpunk'ın nasıl bir fiyaskoyla çıktığını ne çabuk unutmuş, hâlâ DLC için tanıttıkları şeyler çok güzel diyorlar. Siz verin önsiparişleri de ikinci kez silkelenin.
İnsanların baskıları yüzünden öyle bir fiyaskoyla çıktı zaten.

İnsanların baskıları yüzünden öyle bir fiyaskoyla çıktı zaten.

Hocam belki etkisi vardır ancak çıkalı kaç yıl oldu. Eğer gerçekten ekleyecek olsalardı yıllardır güncellemelerle ekleyemezler miydi oyundan önce söyledikleri şeyleri? Güncellemelerle sadece hataları çözdüler.

Hocam belki etkisi vardır ancak çıkalı kaç yıl oldu. Eğer gerçekten ekleyecek olsalardı yıllardır güncellemelerle ekleyemezler miydi oyundan önce söyledikleri şeyleri? Güncellemelerle sadece hataları çözdüler.
Bu yorumu çıkacak güncellemeye göre yapabiliriz. DLC'yi oynayanlar oyunun neredeyse baştan aşağı değiştiğini söylüyor.

Oyuna karşı beklentimi hep düşük tuttuğum için oynadığımda beni yeterince memnun etmişti, ancak spoiler yememek için daha önce izlemediğimden hanako ile bilinçsiz buluşup oyunun başlarında final görmek beni hayal kırıklığına uğrattı aslında ve geri dönüp diğer görevleri yaparken hep bir eksiklik hissettim. DLC söylendiği gibi yeni bir oyun oynuyormuşuz hissi verecekse bence alınır, ancak ben Epic'den almıştım DLC ön kayıt fiyatı daha yüksek.

Bu yorumu çıkacak güncellemeye göre yapabiliriz. DLC'yi oynayanlar oyunun neredeyse baştan aşağı değiştiğini söylüyor.
Haklısınız, ben kötü olur kesin demiyorum tabii. Sadece önsipariş vermenin mantıksız olduğunu belirttim. Ayrıca bu önsiparişler yüzünden genel olarak firmaların bitmemiş oyunlar yayınlaması asıl endişem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı