Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC'si alınır mı?

aslanberg

Picopat
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 normal sürüme sahibim ve oyunu 2 kez bitirdim. Bu sefer de DLC alarak bitirmek istiyorum. Epic Games yaz indirimlerinde DLC 374 TL'ye düşmüş. Sizce başka hikâyeli oyun almak yerine DLC alınır mı?

Cyberpunk 2077 normal sürüme sahibim ve oyunu 2 kez bitirdim. Bu sefer de DLC alarak bitirmek istiyorum. Epic Games yaz indirimlerinde DLC 374 TL'ye düşmüş. Sizce başka hikâyeli oyun almak yerine DLC alınır mı?

Alınır. Ana hikayeden bile daha zevkli diyebilirim ama ana oyunun hikayesini ve oynanışını sevmediysen alma işkence gibi olur.

Alınır. Ana hikayeden bile daha zevkli diyebilirim ama ana oyunun hikayesini ve oynanışını sevmediysen alma işkence gibi olur.

Bütçem 400 TL. Epic Games üzerinden hangi hikâyeli oyunu önerirsin? Sistem konusundan yana bir sıkıntım yok.

ana oyunu beğendiysen dlc'yi zevkle oynar bitirirsin. sadece ana görevlerden ibaret bi dlc de değil bir sürü içerik ekliyor witcher 3 dlclerini biliyosan cdpr nasıl dlc yapıyor bilirsin zaten yeni oyun gibi

Ana oyunu beğendiysen DLC'yi zevkle oynar bitirirsin. Sadece ana görevlerden ibaret bir DLC de değil bir sürü içerik ekliyor Witcher 3 DLC'lerini biliyorsan CDPR nasıl DLC yapıyor bilirsin zaten yeni oyun gibi

Witcher 3 DLC ile beraber almıştım. 224. saatimdeyim ve hala başa sarıp oynuyorum. DLC oynama süresi kaç saat biliyor musun?

Bütçem 400 TL. Epic Games üzerinden hangi hikâyeli oyunu önerirsin? Sistem konusundan yana bir sıkıntım yok.

Alan Wake hiç oynamadım.

God of War oynadım ve gerçekten çok güzeldi hem oynanış hem de hikayesi güzeldi. İskandinav mitolojisini seviyorsan emin ol seversin.

Uncharted serisini oynamadım sadce bu attığını 4 kayıp miras serisini oynadım hikaye çok mükemmel diyemem ama yine de sıkılmadan oynadığım oyunlardandı oynanış olarak da günümüze göre gayet iyi üstelik +Türkçe dublaj. Bu sebeple seçeceğim oyun Uncharted 4 olurdu.

Şimdiden iyi oyunlar <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı