Cyberpunk 2077 pişmanlığı

Bug'lar gereksiz abartılıyor. Şimdi bile RDR2'de bug dolu hava kalan objelerin haddi hesabı yok ama kimse sesini çıkarmıyor. Hâlâ da AMD ekran kartlarında çökme sorunları devam ediyor bunun bir çözümü yok. Cyberpunk'a gelince oyun zaten bitmemiş bir oyun yapılan baskılar sonucunda oyunu çıkarmak zorunda kaldılar. Oyunu 2 defa bitirdim cidden güzeldi her yönü ile yeni güncellemeleri bekliyorum.

2070 Super'li bilgisayarda 1080p Ultra'da RTX açık oynanmıyor bile. RTX kapalı iken 60 FPS zor alıyor. Ayrıca salak saçma bir milyar tane bug ile karşılaştım. RDR2'ye laf atan arkadaşa söyleyeyim, oyunun hikayesinin tamamını oyunun hepsinin %80'ini bitirdim fakat hiçbir şekilde bir bug görmedim, belki benim şansımaydı ama Cyberpunk en az 150 kat daha fazla bug'a sahip. Ayrıca bunu bize "Next Gen Open World Experience" diye tanıttılar fakat açık dünyası gerçekten rezalet. NPC'ler sadece süs olarak var ve çok yapmacık davranıyorlar, bazen hiç davranmıyorlar bile. Arabaların camını kırınca mermi izi havada falan kalıyor, insanlar kaçmak yerine salak gibi yere çömeliyorlar, yağmur yağarken her tarafa açık geziyorlar, motor 150 ile giderken atlayınca direk ayakta falan iniyor hiçbir tepki yok, kaza fizikleri zaten 0, trafik birden duruyor bunlar sadece 1 saniyede aklıma gelenlerin yarısı bile değil. Ayrıca bir RPG olarak da pek başarılı değil. GTA San Andreas bile bundan 50 kat iyi bir oyun. Almayanlara tavsiyem bunu almamaları ve oynamadılarsa Witcher 3 veya GTA 4 oynamaları.

Oyunu neden sevmedigime aciklik getireyim;

• Gelistirme yaptikca insanligini kaybetme yok,
  • Karakterin ciplak olsa bile hic kimsede bi tepki yok,
  • Siniflar yok(4 Body Netrunner ile boss dahil dovebiliyorsun),
  • Hack sistemi sig,
  • Sozde filler gorev olmayacakti cogu bos gorev,
  • Karaktere implat gelistirmesi yapsan bile vucudu insan olarak kaliyor NPC'ler degisik oldugu halde,
  • Ripperdoc'larda istege bagli kapatilabilir bi sinematik yok,
  • Ozellestirme yok(arac, karakter, ev vb.),
  • NPC'lerin tepkileri asiri sacma ve yapmacik,
  • Metro calismiyor,
  • Baslangiclar sacma, onemsiz ve etkisi yok,
  • V'nin karakteristigi yok,
  • Cinsel organin bi onemi yok ve cinsellik yok denecek kadar az,
  • 50 seviye siniri neden var bilmiyorum ama var,
  • Jackie disinda motor kullanan NPC yok,
  • Cift silah kullanamiyorsun.
Aklima gelenler simdilik bunlar, sonuc olarak oyun her yonuyle yarim kalmis ve eksikleri cok fazla. No Man's Sky gibi olmak istiyorlar belli ki 5 sene sonra duzeltilmis halini oynarim.

Oyunu neden sevmedigime aciklik getireyim;

• Gelistirme yaptikca insanligini kaybetme yok,
  • Karakterin ciplak olsa bile hic kimsede bi tepki yok,
  • Siniflar yok(4 Body Netrunner ile boss dahil dovebiliyorsun),
  • Hack sistemi sig,
  • Sozde filler gorev olmayacakti cogu bos gorev,
  • Karaktere implat gelistirmesi yapsan bile vucudu insan olarak kaliyor NPC'ler degisik oldugu halde,
  • Ripperdoc'larda istege bagli kapatilabilir bi sinematik yok,
  • Ozellestirme yok(arac, karakter, ev vb.),
  • NPC'lerin tepkileri asiri sacma ve yapmacik,
  • Metro calismiyor,
  • Baslangiclar sacma, onemsiz ve etkisi yok,
  • V'nin karakteristigi yok,
  • Cinsel organin bi onemi yok ve cinsellik yok denecek kadar az,
  • 50 seviye siniri neden var bilmiyorum ama var,
  • Jackie disinda motor kullanan NPC yok,
  • Cift silah kullanamiyorsun.
Aklima gelenler simdilik bunlar, sonuc olarak oyun her yonuyle yarim kalmis ve eksikleri cok fazla. No Man's Sky gibi olmak istiyorlar belli ki 5 sene sonra duzeltilmis halini oynarim.

Doğru diyorsun. Oyunda penisin türüne kadar ayarlıyoruz fakat detaylı olarak penisi kullanırken göremiyoruz. Madem penis yaptırtıyorsunuz bari işlevini görelim yav. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı