Cyberpunk 2077 pişmanlığı

Eksik olarak gördüğüm yönleri yok değil tabii ki ama hangi oyunda yok ki eksiklik?

Sam 4.
Vaat ettiği eğlenceyi, aksiyonu veriyor. Üstelik birinci oyununa ait final müziğini bile ekleyerek duygulandırdı.

Fena olmayan bir RPG sistemi bile eklediler. Hele kara delik bombası. Efsane.

Sam 4'te gerçekten bir eksiklik görmedim. Baya güzeldi. Yan görevleri olsun, RPG sistemi olsun, DX12 grafikleri olsun. Güzeldi.
 
Oyunu oynamadım. Bir süre daha oynamam belki. Ama bu oyunu bu şekilde isteyen, ısrarla her ertelenmede isyan edip, sabırsızca oyunu yapanları sıkıştıran o yüzbinlerce oyuncunun suçu bence. Bu kadar baskı olmasaydı adamlar belki 2-3 kere daha erteleyip düzgün bir şekilde çıkaracaktı ama Cyberpunk hayaliyle yatıp kalkan sabırsız sizler bunu hak ettiniz.
 
Oyunda yaklaşık 70 saat devirdim bitirdim fakat şöyle bir durum oluştu ben ana görevleri yaparken asla o açık dünyada yan görevler olsun gezmek olsun o açık dünyayı hiçbir şekilde içime sindiremedim GTA'daki ve RDR'deki gibi oynayamadım daha sonra yan görevleri yapmaya başladım fakat hype konusunda haklısın hikaye anlatımı evet iyi ama daha iyi olabilirdi karakter diyalogları ve animasyonları daha iyi olabilirdi verdiğim para bir ince çöp oldu diye her deliğe girmeye çalışıyorum şu anda :D.
 
Uzun zamandir bekledigim Cyberpunk 2077 cikti ve yalan pazarlamaya inanip costugum için pismanim. Tesekkurler CDPR, asik oldugum evrene eksik bir eser kattigin için.
Bir tek ben mi sevdim bu oyunu anlamadım. v1.03 ile v1.06 versiyonları arası yaklaşık 50 saat oynadım ve bitirdim. Şimdi ise haritadaki ünlemleri, soru işaretlerini vesaire yapıyorum. Oyunda havada duran bir kaç eşya haricinde hiç bir bugla karşılaşmadım.
Fortnite'da da silahlar hep havada duruyor kimse bişi demiyor, herkes oynuyor. :D :D
Oyunun gördüğüm tek kötü yanı kaldırımda vesaire yürüyen NPC karakterlerin yapay zekası. Biz Türklerde bir alışkanlık vardır. Arabayı park ederken arabanın iki lastiği kaldırımın üstünde iki lastiği ise kaldırımın altında olması gerekir :D Arabayı park ederken yavaşça bir tekerleği kaldırımın üstüne çıkarıyorum. NPC karakterler sağ sola atlıyor. ''Aman tanrım sonumuz geldi'' vesaire gibi replikler kullanıyor. Sanırsın gökten meteor düşüyor kaldırıma. Bulduğum tek kötü yan buydu :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı