Cyberpunk 2077 PL vs Elden Ring

AhmetTR01

Decapat
Daha fazla  
Evet biliyorum saçma bir karşılaştırma. Elden Ring pek fazla indirime girmiyor fakat oynar mıyım emin değilim. Bir de PL 15 doları hak ediyor mu sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Souls oyunlarla aranız var mı? Varsa Elden Ring alın bence aranız yoksa da alabilirsiniz bende souls oyunlardan nefret ederdim ama oyuna başlayınca aşırı sevdim ve şu an bağımlısı oldum deli gibi oynuyorum şahsen benim tercihim Elden Ring'den yana ama cp de iyi.

Evet biliyorum saçma bir karşılaştırma. Elden Ring pek fazla indirime girmiyor fakat oynar mıyım emin değilim. Bir de pl 15 doları hak ediyor mu sizce hangisini almalıyım?

İkisi çok farklı kulvarlarda olan oyun lakin hiç soul oyunu oynamadıysan da Elden Ring oynayabilirsin çünkü açık dünyasında kasılıp bossları geçebilirsin ama Cyberpunk'ta vad ettiği çoğu şeyi veremedi bence dünyası canlı değil yan görevler bir noktada sürekli tekrar ediyor.

Bence Elden Ring. Benim ilk souls oyunumdu üstelik zorluklara gelemeyen, hemen pes eden ve sinirlenen biriyimdir.(GoW ve Hellblade de bile zorlanınca oyunu kolay moda almıştım.) Fakat elden ringde kasılma mantığı olduğu için çok da sardı. 170 saatim var oyunda ama sonrasında DS 2 oynamaya çalışınca 2. saatinden bıraktım daha ilk bölümler aşırı zor geldi.

CD PROJEKT RED DLC yapma işinde iyi. Souls türünde oyun oynamak istiyorsanız Elden Ring, oynamak istemiyorsanız da diğer seçenek.

Souls sistemini seviyorsanı veya seveceğinizi düşünüyorsanız Elden Ring. Eşsiz görünüş, canlılık ve büyüklüğüyle haritası ve rpg-souls deneyimi, mekanikleriyle insanı büyülüyor ki buna değecek düşmanları da tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı