AD Eybeed Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Merhaba, Cyberpunk oynarken birisini aradığımız zaman sol üstte kişiye özel bir profil çıkıyor. Mesela Judy'de hayalet var gibi ben bu profilleri bulmak istiyorum fakat nasıl bulacağımı bilmiyorum. Oyun doslayarında falan var mı?
Merhaba, Cyberpunk oynarken birisini aradığımız zaman sol üstte kişiye özel bir profil çıkıyor. Mesela Judy'de hayalet var gibi ben bu profilleri bulmak istiyorum fakat nasıl bulacağımı bilmiyorum. Oyun doslayarında falan var mı?
0x90 Femtopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 33 21 Şubat 2024 #2 Hi-res ekran görüntüleri var. Texture'lere bakmadım oyun bende inik olmadığı için ama direkt koyacaklarını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hi-res ekran görüntüleri var. Texture'lere bakmadım oyun bende inik olmadığı için ama direkt koyacaklarını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS AD Eybeed Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 0x90 dedi: Hi-Res ekran görüntüleri var. Texture'lere bakmadım oyun bende inik olmadığı için ama direkt koyacaklarını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kaç gündür arıyordum Artı 0 Eksi
0x90 dedi: Hi-Res ekran görüntüleri var. Texture'lere bakmadım oyun bende inik olmadığı için ama direkt koyacaklarını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kaç gündür arıyordum