Cyberpunk 2077 puslu görüntü

Arkadaşlar oyunu High-Ultra ayarlarda oynuyorum ve film grain ayarı kapalı olmasına rağmen oyunda sürekli böyle puslu, film grain açıkmış da nokta nokta bir filtre varmış gibi duruyor. Hangi ayarla oynadıysam bir türlü bulamadım. Yabancı forumlarda yansımayı kapatarak bir nebze olsun çözmüşler ancak bu sefer de yansımalar olmadan bir görsellik olmuyor ayrıca filtre üzerinde de çok bir etkiye sahip değil. Bir çaresini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran alanı yansıtma kalitesiymiş adı. Bu ayarı açtığında ışık yansımalarını arttırmak için oyun, özellikle yerler pürüzleniyor.

Ayarları kısıp dene.
Hocam denedim de azalsa da yine öyle net bir görüntüm olmuyor.
Kromatik bozulma yarını kapatmayı deneyin.
Kapalı hocam.
Ekran alanı yansıtma kalitesiymiş adı. Bu ayarı açtığında ışık yansımalarını arttırmak için oyun, özellikle yerler pürüzleniyor.
Haklısınız kapatınca bir miktar düzeliyor ancak bu sefer oyunda bir görsellik kalmıyor. Anlamadım bir türlü sıcak havalarda ilerisi böyle dumanlı gibi bulanık gözükür ya aynen öyle, yakın yerler gayet net ancak uzaktaki binalar, arabalar vs bulanık bulanık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı