Cyberpunk 2077 RedLauncher yüklenmedi

Ashleyw

Hectopat
Merhaba, dün Cyberpunk'ı pcyi sıfırladığım için tekrar yükledim. Oyun yüklendi ancak redlauncher yüklenmedi, masaüstüne kısayayolu falan da düşmedi. Oyun açılıyor (gerçi sadece menüye kadar girdim) ama launcherı olmadığı için giriş yapamıyorum, kayıtlarım da haliyle yok. Dosyalardan launcherin setupını buldum ama açılmıyor, kendisini de buldum açmaya çalıştım ama 'dosya bulunamadı, programı yeniden yüklemek sorunu çözebilir.' uyarısı alıyorum. Yeniden yükleme işine girmeden düzeltebilir miyim bunu? Bir de neden böyle olmuş olabilir ki? Cidden çok çektim şu oyundan of...

1707329180815.png

Oyun yüklendikten sonra açmaya çalıştığımda bunları kurdu, şu anda programlar arasında bunlar görünüyor. Kendisi kurmuşsa launcheri de yüklemesi gerekmez miydi acaba?

Bu pcdeki yani sstekileri kurmamın bir yolu var mı yoksa sizin paylaştığınız linktekileri mi kurmalıyım? Bir de, böyle olması normal mi? Bir sorundan dolayı mı bu sıkıntı yaşanıyor sonuçta oyun kurmaya çalışmış gibi ama olmamış
Zaten orda var tıklayacaksın kuracaksın ister benim verdiğim linke gir kur ister oyundakini kur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı