Cyberpunk 2077 RTX on vs RTX Off

Abi bekleyemiyorum artık. Çıksa da içine gömülsem şu oyunun.
Bende asdadsasdsad iade edebilirim falan dedim ama oyuna girdikten sonra 24 saat çıkamayacağım için iade hakkım yanarcak zaten
Eğer DLSS teknolojisi gelirse rahat oynarız RTX ile ama gelmezse sırf yansımalar içinde 60 FPS altına düşmek pek akıl karı değil gibi.
Cyberpunk 2077'de DLSS olacak diye biliyorum bende amdye DLSS alternatifi bir teknoloji ne zaman gelecek diye araştırırken okumuştum bir yerde. 2021'de gelmesi bekleniyor bu arada arkadaşlar ray tracingi nvidiadan 2 yıl sonra nvidianın çeyreği gücünde ancak getirebildiler zaten. Fiyat konusunda ne kadar kötü olsalarda karşılarında amd olmasa 3070'İ 1000 dolardan 3090'ı 3000 dolardan satacak olsalar da adamlar teknolojide AMD'den öndeler. Özellikle son kartlarda getirdikleri özelliklerden sonra bunu kabullenmek gerekiyor. Ayrıca AMD'ninde son çıkan intelden daha güçlü işlemcilerinin fiyatlandırması ile ne kadar kullanıcı dostu olduğunu gördük.
Linç yiyeceğim biliyorum ama, bu zamana kadar RT'den böyle ''Wow'' diyecek kadar fark göremedik. Ufacık bir ışık yansıması için para akıtmam şahsen.
Dostum ben metro exodusu daha önce 2k extreme ayarlarda oynayıp bitirmiştim kendi pcimde(5700xt) daha bu sabah geforce nowda 1080pde ray tracing on oynama fırsatım oldu aynı oyunu. Eğer paran varsa aradaki farka değer.
 
Son düzenleme:
Linç yiyeceğim biliyorum ama, bu zamana kadar RT'den böyle ''Wow'' diyecek kadar fark göremedik. Ufacık bir ışık yansıması için para akıtmam şahsen.
Yeni oyunlardan çok eski oyunlara etki ediyor mesela Control de hiç fark yok neredeyse. Bu oyun fan yapımı remake zaten güzel gözüküyor ama RTX ışıklandırması ile birleşince atmosfer şahane oluyor. Eski oyunlar da daha kullanışlı bir teknoloji.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bende bu konuda bir kaç video izledim. Rtx için bir kaç ışıklandırma olayına gittiler. Abartacak bi konu da değil bence. Rtx den daha önce şu anki ekran kartınızı nasıl bir mönitörde kullanıyoruz asıl bence bu çok daha mühim bi konu. Oyun şimdi iki lambası eksik yanar 1 ay sonra düzelir ama mönitör kötüyse iyi güzel gördüğümüz kare bile bir başkasına aslında ne kadar rezalet geliyor.
 
Oyun DLSS 2.0 destekleyecek. Eski DLSS sürümündeki gibi bulanık bir görüntü olmayacak. Aksine daha keskin bir görüntü ve RTX açık iken yüksek bir performans elde edeceğiz. Bunun ne kadar etki edeceğini oyun çıkınca oynayıp görürüz. Son 7 gün. Gerçekten çok iyi bir RPG oyunu olacak.
 

Geri
Yukarı