Nimete çöp demek, çok ayıp.Instagram'da 1650 Super'li sistem toplamışlardı yorumlarda adamlar çöp sistem, 30FPS verir falan diyorlardı.
Nimete çöp demek, çok ayıp.Instagram'da 1650 Super'li sistem toplamışlardı yorumlarda adamlar çöp sistem, 30FPS verir falan diyorlardı.
Oranın insanına öyle çünküInstagram'da 1650 Super'li sistem toplamışlardı yorumlarda adamlar çöp sistem, 30FPS verir falan diyorlardı.
570 1080p Low'da 50 veriyor. Grafiğe takıntılı değilsen sorun olmaz.Rx 580 ile oynayamayacak olmak baya bir üzdü beni
RX 570 eski sürücüler ile ultra ayarlarda 27 FPS aldı hocam. En kötü orta-yüksek ayarlarda 45-60 arası değerler alırsınız gibi geldi bana.Rx 580 ile oynayamayacak olmak baya bir üzdü beni
Instagram'da 1650 Super'li sistem toplamışlardı yorumlarda adamlar çöp sistem, 30FPS verir falan diyorlardı.
Grafik takıntım pek yok ama açıkçası low ayarlarda da oynamak istemem gece 3 görüceğiz artık570 1080p Low'da 50 veriyor. Grafiğe takıntılı değilsen sorun olmaz.
Sabah gördüm. 2 ay boyunca günde 9 saat çalıştım bu sistem için diyor. Bahsettiği sistem RTX3080 li bir sistemdi. Ve öğrenci olarak rastgele bir kafede çalışmış yabancı arkadaş. Ben 2 ay çalışsam belki o sistemin kasa ve psu'sunu alırım2 günlük maaşıyla aldığı karta ne desin adam sen de. Senin fakir Asya ülkelerindeki GT 710'lu sistemlere baktığın gibi düşün. Aynı hesap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.