Merhaba hocalarım. Elimde Cyberpunk 2077 bulunan bir hesap var. Offline kullanabiliyorsunuz ama online kullanabileceğinizi pek sanmıyorum. İstemediğim Steam oyunları dışında her türlü ödemeye açığım. Yanlış anlamayın, oyun da verebilirsiniz ama 4 TL'ye beğeneceğimi sanmıyorum. Bu arada ödemeyi Papara'dan yaparsanız daha mutlu olurum. Çünkü İninal boş boş para kesiyor. Benim elime 4 TL net olarak geçmesi lazım, vergileri size bırakıyorum. Ciddi alıcılara iletişim adresimi bırakabilirim.
Bu arada cidden ucuz bir fiyat bence 4 TL, bence kaçırmadan alın. Bu fiyata bulabileceğinizi sanmıyorum.
Bu arada biraz zaman geçince 2 TL falan arttırabilirim fiyatı.
Hocam hesabınız kısıtlı değilse Steam bakiyesi olarak alıyor musunuz yoksa gerçek para olarak mı alıyorsunuz sadece? 4 TL çok iyi fiyat ve GeForce NOW'dan oynamayı düşünüyorum da, Papara'm yok.
Fark etmez hocam, her türlü olur. Ama şimdi 2 saat falan işim var, ancak 2 saate dönebilirim. Bir de istediğim bir oyun var mı ona bakayım, size öyle döneyim. Çünkü hesapta para yok, 4 TL'ye alınacak oyun olup olmadığına bakmam lazım.
Fark etmez hocam, her türlü olur. Ama şimdi 2 saat falan işim var, ancak 2 saate dönebilirim. Bir de istediğim bir oyun var mı ona bakayım, size öyle döneyim. Çünkü hesapta para yok, 4 TL'ye alınacak oyun olup olmadığına bakmam lazım.
Tamam hocam sıkıntı yok. Hesabınız kısıtlı değil ise siz pazara eşya koyarsınız size 4 TL gelecek şekilde ben de alırım isterseniz. Eğer kısıtlıysa ve 4 TL'ye oyun yok ise 10-11 TL'ye kadar çıkabilirim.
Ayrıca evet arkadaş yazınca aklıma geldi neden bu kadar ucuz?
Tamam hocam sıkıntı yok. Hesabınız kısıtlı değil ise siz pazara eşya koyarsınız size 4 TL gelecek şekilde ben de alırım isterseniz. Eğer kısıtlıysa ve 4 TL'ye oyun yok ise 10-11 TL'ye kadar çıkabilirim.
Ayrıca evet arkadaş yazınca aklıma geldi neden bu kadar ucuz?