Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar The Heist bölümüne gidecektim, yarın oynarım dedim ama Save almamış. En baştan mı oynamam lazım?
Arkadaşlar The Heist bölümüne gidecektim, yarın oynarım dedim ama Save almamış. En baştan mı oynamam lazım?
hisa karaali Decapat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 187 Yer Ispanya madrid Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Avukat 9 Şubat 2021 #2 İnternetten Save dosyalarını indirebilirsiniz ama verdiğiniz kararları etkiler. Ben metro oynarken başıma gelmişti. Artı 0 Eksi
İnternetten Save dosyalarını indirebilirsiniz ama verdiğiniz kararları etkiler. Ben metro oynarken başıma gelmişti.
Captain Vago Picopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 126 Yer Fatih İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #3 oyun korsan mı? Korsanlarda bazen bu sorun oluyor Artı 0 Eksi
KS KS Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Captain Vago dedi: Oyun korsan mı? Korsanlarda bazen bu sorun oluyor Genişletmek için tıkla... Hayır Steam'den almıştım dosya doğrulama yaptım geri geldi nasıl oldu anlamadım teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Captain Vago dedi: Oyun korsan mı? Korsanlarda bazen bu sorun oluyor Genişletmek için tıkla... Hayır Steam'den almıştım dosya doğrulama yaptım geri geldi nasıl oldu anlamadım teşekkür ederim