Cyberpunk 2077 siber donanım ve yetenek ağacı nasıl olmalı?

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba. Cyberpunk 2077'de yetenek dağıtımı - ağacı ve siber donanımlarımız en iyi şekilde nasıl olmalı? Öneriniz veya rehber var mıdır? Bulduğum tüm rehberler eski, 2.0 güncellemesinden sonra çok şey değişmiş.

Son düzenleme:
Hack, sandevistan veya berserk arasında hangisini seçmek istediğini kararlaştırırsan daha kolay olur.
Sandevistan ve berserk ne oluyor tam olarak?

Son düzenleme:
Farkları ne oluyor tam olarak?
Bunlar aslında siber donanım. Hack'de adı üstüne hack yapabiliyorsun. Sandevistan zamanı geçici süre yavaşlatan ama senin yavaşlamadığın bir siber donanım. Berserk (oyunda "Ayıboğduran" olarak geçiyor.) yine geçici bir süre karakrerin gücünü ve hızını arttıran bir siber donanım. Ama kullandığında yalnızca yakın dövüş silahı kullanabiliyorsun.

Bunlar aslında siber donanım. Hack'de adı üstüne hack yapabiliyorsun. Sandevistan zamanı geçici süre yavaşlatan ama senin yavaşlamadığın bir siber donanım. Berserk (oyunda "Ayıboğduran" olarak geçiyor.) yine geçici bir süre karakrerin gücünü ve hızını arttıran bir siber donanım. Ama kullandığında yalnızca yakın dövüş silahı kullanabiliyorsun.
Agresif oynuyorum genelde silahlar ile, hack çok fazla kullanmadım şimdiye kadar. Hangi buildi önerirsiniz?

İnceledim hepsini, sandevistan ve berserk hoşuma gitti. Berserk sadece yakın dövüş mü? Sandevistan ve berserk arasında nasıl farklar var?

İnceledim hepsini, sandevistan ve berserk hoşuma gitti. Berserk sadece yakın dövüş mü? Sandevistan ve berserk arasında nasıl farklar var?
Berserk daha çok yakın dövüş odaklı. Zamanı yavaşlatmıyor. Normalde silah kullanabiliyorsunuz ama siber donanımı aktive ettiğinizde yakın dövüş kullanıyorsunuz. Sandevistan kullandığında zaman yavaşladığı için daha rahat hareket edebiliyorsunuz. Hem silah hem de yakın dövüşte işe yarıyor. Güzel bir katana bulursanız zevkli oluyor.

Berserk daha çok yakın dövüş odaklı. Zamanı yavaşlatmıyor. Normalde silah kullanabiliyorsunuz ama siber donanımı aktive ettiğinizde yakın dövüş kullanıyorsunuz. Sandevistan kullandığında zaman yavaşladığı için daha rahat hareket edebiliyorsunuz. Hem silah hem de yakın dövüşte işe yarıyor. Güzel bir katana bulursanız zevkli oluyor.
Buildlerin sayfasını okudum. Sandevistan daha bana uygun geldi, tüm silah türlerini kullanabilmek vs. Yardımınız için teşekkürler...
Herhangi bir silah, katana vs. öneriniz var mı?

Rica ederim. Katana olarak önerim "Wakako Odaka" adlı iş bitiricinin tüm işlerini yaptıktan sonra "Byakko" adlı katanayı veriyor. İyi bir katanadır. Silah olarak keyfinize göre takılabilirsiniz.
İyi oyunlar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı