Sürprizbozan Cyberpunk 2077 sonu çok üzdü

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Şirketi olarak bitirdim oyunu, en sonda kendimi ölmemek için deneme programına soktum. Sonda gerçekten gözlerimden yaş geldi. Neden benim sonum bu kadar kötü oldu?

1-2 son hariç onlar da ne kadar mutlu son tartışılır hep üzücü sonlar ki bence vuruculuğu çok iyi derece de arttırmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
özellikle bu şarkının girdiği sonlar bitirdikten sonra rahat 2 hafta aralıksız dinlemiştim. Hala da dinlerim denk geldikçe.

Şirketi olarak bitirdim oyunu, en sonda kendimi ölmemek için deneme programına soktum. Sonda gerçekten gözlerimden yaş geldi. Neden benim sonum bu kadar kötü oldu?
Hocam ben bitirdim ve uzaydaydı sonu. O bittikten sonra beni asansörle çıktığım göreve attı geri. Oyunu bitirmedim olarak gösteriyordu yani. Freeroam takılamadım yani. O bug'dı galiba. Şu an öyle bir şey yok değil mi?

Hocam ben bitirdim ve uzaydaydı sonu. O bittikten sonra beni asansörle çıktığım göreve attı geri. Oyunu bitirmedim olarak gösteriyordu yani. Freeroam takılamadım yani. O bug'dı galiba. Şu an öyle bir şey yok değil mi?
Yok hocam şuanda. Sanırım ben en kötü sonu yaptım ya.

Sen oyunu bitirmişsin sonra devam etmek istemişsin bende öyle yaptım şimdi yan görevleri yapıyorum para biriktirip karakteri geliştiriyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı