Cyberpunk 2077 SSD'ye yüklenmeli mi?

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
HDD'ye yüklesem sıkıntı olur mu? Yoksa SSD'ye mi yüklemeliyim? SSD'de boyutum az, halihazırda FH4 yüklü. Bu yüzden HDD'ye yüklemek istiyorum. Ama SSD'ye yüklenmesi daha iyi olur derseniz SSD'de yer açacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD’ye kurarsanız uzun bekleme, yükleme süreleri olacaktır diye düşünüyorum, önerilen sistem gereksinimlerinde de SSD öneriliyor zaten.

SSD'ye yüklemeniz daha mantıklı. HDD ile SSD'nin farkını biliyorsunuzdur zaten.

SSD'nin ömrünü harcamak istemiyorsan SSD'ye kurmasan daha iyi, ama eğer kendi ömründen de oyunun açılmasını veya bölümlerin yüklenmesini bekleyerek eksilmesini istemiyorsan HDD'ye kurmasan daha iyi.

Not: Bu ağır grafik yüklü olduğu söylenen oyun için SSD talep edilmesi başka sebepten de olabilir. Denemeden bilemem.

Edit: Yazdığımdan HDD'nin ömrü yoktur anlamı çıkmasın ama bence HDD'ye kıyasla SSD'nin ömrü daha değerli.

Son düzenleme:
Tam olarak sorunum buydu. HDD'im de hızlıdır, SSD'yi aratmadı hiç. Ama SSD ömrü HDD'ye kıyasla daha az olduğu için kullanmak istemiyordum. Sanırım HDD'ye kurup bir deneyeceğim.

Ömrünü bu kadar dert ettiğinize göre SDD'niz James Donkey olmalı. Cyberpunk 2077'de SSD önerildiği halde SSD kullanmayacaksanız o SSD'yi ne zaman kullanacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…