T thevolker Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 11 14 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Cyberpunk'ın yeni güncellemesini indirmeye çalışıyorum fakat indirmiyor. İndi hepsi ama hala böyle gözüküyor. Kafayi yedirtti artık.
Merhabalar. Cyberpunk'ın yeni güncellemesini indirmeye çalışıyorum fakat indirmiyor. İndi hepsi ama hala böyle gözüküyor. Kafayi yedirtti artık.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 14 Aralık 2020 #11 SSD veya HDD'nin yazdırma hızı önemli. Saatlerce de sürebilir. İndirme hızının altında disk kullanımı var. Orada kaç MB yazdırdığına bakın. 20 MB gibi rakamlarsa 30-45 dakika kadar sürer. Artı 0 Eksi
SSD veya HDD'nin yazdırma hızı önemli. Saatlerce de sürebilir. İndirme hızının altında disk kullanımı var. Orada kaç MB yazdırdığına bakın. 20 MB gibi rakamlarsa 30-45 dakika kadar sürer.
ftlX0 Megapat Katılım 8 Mart 2017 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 580 8 gb + ryzen 5 5500 16 gb 3200 mhz gskill ram (2x8) Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #12 thevolker dedi: Merhabalar. Cyberpunk'ın yeni güncellemesini indirmeye çalışıyorum fakat indirmiyor. İndi hepsi ama hala böyle gözüküyor. Kafayi yedirtti artık. Eki Görüntüle 779331 Genişletmek için tıkla... Mavi çubuk dolması gerekiyor. Bende de öyle bir sorun vardı, bayağı bekledim ama düzeldi. Artı 0 Eksi
thevolker dedi: Merhabalar. Cyberpunk'ın yeni güncellemesini indirmeye çalışıyorum fakat indirmiyor. İndi hepsi ama hala böyle gözüküyor. Kafayi yedirtti artık. Eki Görüntüle 779331 Genişletmek için tıkla... Mavi çubuk dolması gerekiyor. Bende de öyle bir sorun vardı, bayağı bekledim ama düzeldi.