Cyberpunk 2077 Takemura aramıyor

İyiSelam

Centipat
Daha fazla  
Takemura hazır olana kadar diğer ipuçlarını takip et dıyor fakat onun dışındaki tüm ana görevleri tamaladım. Hala aramıyor. Çözüm nedir?

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-01_233757365.png
    resim_2024-11-01_233757365.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 163
İyi dedin 😂 Bir yandan da bu tür şeyleri yapmak zorunda kalmak oyunun ve oyunların o sandbox hissiyatımı denilir ne denilir bilmiyorum da o hissiyatı öldürüyor işte
Hocam valla bu bir aksiyon macera oyunu, çoğu oyunda olduğu gibi görev var. Bu görevler de aslında hikayenin devamını sağlayan parçalar. Bu oyunda biraz sizin "V" karakterinin içine girmeniz lazım. Role play kısımları daha çok gameplayde devreye giriyor, aksiyona nasıl yaklaşacağınız ile ilgili. Siz yine açık dünyada istediğinizi yapın ama oyunun gayet iyi bir hikayesi var. DLC mevcut ise DLC ana oyundan daha iyi. O yüzden sürekli ana hikaye de yapmayın ama iyi bir denge kurun derim. İyi oyunlar.

Hocam valla bu bir aksiyon macera oyunu, çoğu oyunda olduğu gibi görev var. Bu görevler de aslında hikayenin devamını sağlayan parçalar. Bu oyunda biraz sizin "V" karakterinin içine girmeniz lazım. Role play kısımları daha çok gameplayde devreye giriyor, aksiyona nasıl yaklaşacağınız ile ilgili. Siz yine açık dünyada istediğinizi yapın ama oyunun gayet iyi bir hikayesi var. DLC mevcut ise DLC ana oyundan daha iyi. O yüzden sürekli ana hikaye de yapmayın ama iyi bir denge kurun derim. İyi oyunlar.
Çok haklısın. Söylediğin tarzda bir oyun. Aksiyon kısmında bana güzel bir RP sundu ama bazen daha fazla şey isteyebiliyor insanoğlu :) Size de iyi oyunlar dilerim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı