Çözüldü Cyberpunk 2077 tek PC'den 2 save açılıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arom1254

Hectopat
Daha fazla  
Abim Cyberpunk aldı ve onun bilgisayarı kaldırmayacağı için ben kendime yükledim ve hem o hem de ben farklı savelerde oynayabiliyor muyuz? Oynayabiliyorsak nasıl yapacağım? Bu arada abim oyunu biraz oynadı onun savesine etki etmek istemiyorum. Ben yeni oyun başlatacağım.

Çözüm
Yapabilirsiniz. Saveler arasi gecis yapilabilyor.
Ikinizi farkli baslangicla baslayin, yani ikiniz de sokak cocugu, firmaci veya mülteci save acmayin. Saveler karismasin. Onun haricinde, bir sey olmaz.

Yeni oyun de sana yeni save acilacak. Abin sonra kendi save ne dönmek isterse ana menüden-> yükleye gidecek oradan kendi saveni sececek.
Ikinizi farkli baslangicla baslayin, yani ikiniz de sokak cocugu, firmaci veya mülteci save acmayin. Saveler karismasin. Onun haricinde, bir sey olmaz.

Yeni oyun de sana yeni save acilacak. Abin sonra kendi save ne dönmek isterse ana menüden-> yükleye gidecek oradan kendi saveni sececek.

Çözüm
Ikinizi farkli baslangicla baslayin, yani ikiniz de sokak cocugu, firmaci veya mülteci save acmayin. Saveler karismasin. Onun haricinde, bir şey olmaz.

Tamamdır teşekkür ederim güzel anlatmışsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı