Cyberpunk 2077 texture bozulması

Ayreminis

Hectopat
Katılım
11 Kasım 2020
Mesajlar
532
Çözümler
3
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum. Okuldan gelenler, işten gelenler iyice dinlensin, keyif yapsın.

CP2077'yi oynayıp bitirenlere bir sorum var. Şimdi oyunu Ultra ayarlarda, DLSS kalitede yaklaşık 2 saat oynadım. Bir sorunla karşılaşmadığım gibi grafiklerine de bayıldım şahsen. Tek bir şey dikkatimi çekti ve onu da başka yaşayan oldu mu diye sorayım istedim. Oynamayanlara da spoiler yoktur.

Rescue görevinde zeminde bir texture bozulması oldu. Komple kaybolmuyor zemin, böyle bozulur gibi görünüyor. Sadece o sahnede zeminde oluyor, fareyi hareket ettirip başka yere bakınca yok. Zemine geri bakıyorum, zeminde texture bozuluyor. İki saatlik süreçte bundan başka da olmadı. Başka oyunlarda da böyle bir durum yok. Keza Benchmark'larda (superposition misal) da yok. 2077'de ara sıra bu texture mevzusu oluyor mu? YouTube'da bu oyunda texture bozulması örneği çok ama yine de insan bir teyit etmek istiyor. Pimpirik gibi görünebilir ama bu şartlar, bu kurlar insanı buna itiyor.
 
Kalite modunda kullandığınız için olduğunu düşünüyorum. Ben kalite modunda envanteri açtığımda karakter bile buğulu gözüküyordu, şimdi biraz geliştirmişler sanırım. Performans modunda sorun yaşamamanız lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı