Çözüldü Cyberpunk 2077 Topu Dikti Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

loklok61

Centipat
Daha fazla  
RAM
Goodram 8x2 3200MHz
Ekran kartı
PNY RTX 2060 12GB
Anakart
Gigabyte A520M-H
İşlemci
Ryzen 5 4500
Oyunu biraz oynadıktan sonra oyun kendisini kapatıyor ve 'topu dikti' hatası ile karşı karşıya kalıyorum. Nasıl çözüleceği hakkında bir bilgisi olan varsa sevinirim.

Çözüm
Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan.

Oyunun ikonuna sağ tık yapıp uyumluluk sorunu giderciyi çalıştırın. Önerilen ayarları deneyin.

Önerilen ayarları deneyin.

Önerilen ayarlar işe yaramazsa manuel olarak Windows 8.1'i seçebilirsiniz.
Mod kurduysanız kaldırın. Bu hata birçok farklı sebepten dolayı olabiliyor. Kesin bir şey söylemek zor.

Bu yöntem işe yaramazsa oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Oyunun grafik ayarlarını da düşürmeyi deneyebilirsiniz.

Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan.

Oyunun ikonuna sağ tık yapıp uyumluluk sorunu giderciyi çalıştırın. Önerilen ayarları deneyin.

Önerilen ayarları deneyin.

Önerilen ayarlar işe yaramazsa manuel olarak Windows 8.1'i seçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı