L loklok61 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 RAM Goodram 8x2 3200MHz Ekran kartı PNY RTX 2060 12GB Anakart Gigabyte A520M-H İşlemci Ryzen 5 4500 Oyunu biraz oynadıktan sonra oyun kendisini kapatıyor ve 'topu dikti' hatası ile karşı karşıya kalıyorum. Nasıl çözüleceği hakkında bir bilgisi olan varsa sevinirim.
Oyunu biraz oynadıktan sonra oyun kendisini kapatıyor ve 'topu dikti' hatası ile karşı karşıya kalıyorum. Nasıl çözüleceği hakkında bir bilgisi olan varsa sevinirim.
Çözüm Final Destination 25 Kasım 2023 loklok61 dedi: Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan. Genişletmek için tıkla... Oyunun ikonuna sağ tık yapıp uyumluluk sorunu giderciyi çalıştırın. Önerilen ayarları deneyin. Final Destination dedi: Önerilen ayarları deneyin. Genişletmek için tıkla... Önerilen ayarlar işe yaramazsa manuel olarak Windows 8.1'i seçebilirsiniz.
loklok61 dedi: Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan. Genişletmek için tıkla... Oyunun ikonuna sağ tık yapıp uyumluluk sorunu giderciyi çalıştırın. Önerilen ayarları deneyin. Final Destination dedi: Önerilen ayarları deneyin. Genişletmek için tıkla... Önerilen ayarlar işe yaramazsa manuel olarak Windows 8.1'i seçebilirsiniz.
Final Destination Attopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 32 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Kasım 2023 #2 Mod kurduysanız kaldırın. Bu hata birçok farklı sebepten dolayı olabiliyor. Kesin bir şey söylemek zor. Final Destination dedi: Mod kurduysanız kaldırın. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem işe yaramazsa oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Oyunun grafik ayarlarını da düşürmeyi deneyebilirsiniz. Son düzenleme: 25 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Mod kurduysanız kaldırın. Bu hata birçok farklı sebepten dolayı olabiliyor. Kesin bir şey söylemek zor. Final Destination dedi: Mod kurduysanız kaldırın. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem işe yaramazsa oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Oyunun grafik ayarlarını da düşürmeyi deneyebilirsiniz.
KS KS L loklok61 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Final Destination dedi: Mod kurduysanız kaldırın. Bu hata birçok farklı sebepten dolayı olabiliyor. Kesin bir şey söylemek zor. Bu yöntem işe yaramazsa oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Oyunun grafik ayarlarını da düşürmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan. Artı 0 Eksi
Final Destination dedi: Mod kurduysanız kaldırın. Bu hata birçok farklı sebepten dolayı olabiliyor. Kesin bir şey söylemek zor. Bu yöntem işe yaramazsa oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Oyunun grafik ayarlarını da düşürmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan.
Final Destination Attopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 32 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Kasım 2023 #4 loklok61 dedi: Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan. Genişletmek için tıkla... Oyunun ikonuna sağ tık yapıp uyumluluk sorunu giderciyi çalıştırın. Önerilen ayarları deneyin. Final Destination dedi: Önerilen ayarları deneyin. Genişletmek için tıkla... Önerilen ayarlar işe yaramazsa manuel olarak Windows 8.1'i seçebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
loklok61 dedi: Oyunun dosyalarını doğruladım, bir sıkıntı çıkmadı dosyalarda. Ayarları da düşürüp denedim belirli bir süre oynadıktan sonra yine attı oyundan. Genişletmek için tıkla... Oyunun ikonuna sağ tık yapıp uyumluluk sorunu giderciyi çalıştırın. Önerilen ayarları deneyin. Final Destination dedi: Önerilen ayarları deneyin. Genişletmek için tıkla... Önerilen ayarlar işe yaramazsa manuel olarak Windows 8.1'i seçebilirsiniz.