Cyberpunk 2077 tüm detaylar Ray Tracing ile sunulacak

Yani en az RTX 2060 mı istiyor?

Yani en az RTX 2060 mı istiyor?
Hayır, mesela arabanın bütün detaylarını görmek için RT teknolojisine ihtiyacınız var. RT destekleyen oyunlar ile aynı olay diyebiliriz. RT olmadan da oynanabilir yani korkmayın
Umarım RX 570 ile medium ayarlarda oynayabilirim.
Benim tahminim o yönde idi zaten, orta ayarlarda tahminimce 60 FPS bile oynanabilecektir.

Ya üzmeyin beni RX 5600XT alabilecek miyim emin değilim bir de bunlar çıktı başıma bir indirim gelip 2000TL olsa da alabilsek

Biraz konu dışına çıkacağım ama 1650S ile orta-yüksek ayarlarda 50 FPS alır mıyım? Tahminiolur mu yani?

Umarım GTX 1650Ti (Masaüstünde GTX 1650 SUPER) oyunu açar. Veya Low+Medium, Medium veya Medium+High ayarlarda oynayabilirim. Intel Core i5-10300H 4C/8T i7-10750H 6C/12T + GTX 1650Ti kombinasyonu ile.

Biraz konu dışına çıkacağım ama 1650S ile orta-yüksek ayarlarda 50 FPS alır mıyım? Tahmini olur mu yani?
Oynanabilir, ayar içeriğini bilmiyorum ancak gereksiz kısımlar düşürülür ise mümkün gibi duruyor. RDR 2'yi az çok baz alabilirsiniz, benzer gereksinimlere sahip olacaktırlar. Tabii optimizasyon konusunda RDR 2 gibi olmayacak bunu unutmayalım.

Ya üzmeyin beni RX 5600XT alabilecek miyim emin değilim bir de bunlar çıktı başıma bir indirim gelip 2000TL olsa da alabilsek

Şu an baktım en ucuz RTX 2060 2733 TL yani fena bir indirim olması lazım ya da bayramda iyi para toplamak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…