Bu oyunun oynanabilirliği çok yüksek olmayacakmış gibi geliyor bana, görev çeşitliliği falan. Bakalım bekleyelim.
@283156 Cüzdanda 1 lira bile yokturİşe gireceğim falan o yüzden
Motosiklet alırken bir yol bulup kartı da alırım.
Ancak önceliğim motosiklet olacak, belki de en büyük tutkumdur özgürce gezmek.
Hayır, mesela arabanın bütün detaylarını görmek için RT teknolojisine ihtiyacınız var. RT destekleyen oyunlar ile aynı olay diyebiliriz. RT olmadan da oynanabilir yani korkmayınYani en az RTX 2060 mı istiyor?![]()
Benim tahminim o yönde idi zaten, orta ayarlarda tahminimce 60 FPS bile oynanabilecektir.Umarım RX 570 ile medium ayarlarda oynayabilirim.
Biraz konu dışına çıkacağım ama 1650S ile orta-yüksek ayarlarda 50 FPS alır mıyım? Tahminiolur mu yani?Hayır, mesela arabanın bütün detaylarını görmek için RT teknolojisine ihtiyacınız var. RT destekleyen oyunlar ile aynı olay diyebiliriz. RT olmadan da oynanabilir yani korkmayın
Benim tahminim o yönde idi zaten, orta ayarlarda tahminimce 60 FPS bile oynanabilecektir.
Umarım GTX 1650Ti (Masaüstünde GTX 1650 SUPER) oyunu açar. Veya Low+Medium, Medium veya Medium+High ayarlarda oynayabilirim. Intel Core i5-10300H 4C/8T i7-10750H 6C/12T + GTX 1650Ti kombinasyonu ile.Hayır, mesela arabanın bütün detaylarını görmek için RT teknolojisine ihtiyacınız var. RT destekleyen oyunlar ile aynı olay diyebiliriz. RT olmadan da oynanabilir yani korkmayın
Benim tahminim o yönde idi zaten, orta ayarlarda tahminimce 60 FPS bile oynanabilecektir.
Oynanabilir, ayar içeriğini bilmiyorum ancak gereksiz kısımlar düşürülür ise mümkün gibi duruyor. RDR 2'yi az çok baz alabilirsiniz, benzer gereksinimlere sahip olacaktırlar. Tabii optimizasyon konusunda RDR 2 gibi olmayacak bunu unutmayalım.Biraz konu dışına çıkacağım ama 1650S ile orta-yüksek ayarlarda 50 FPS alır mıyım? Tahmini olur mu yani?
Ya üzmeyin beni RX 5600XT alabilecek miyim emin değilim bir de bunlar çıktı başıma bir indirim gelip 2000TL olsa da alabilsek![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.