Cyberpunk 2077 tüm detaylar Ray Tracing ile sunulacak

Yani en az RTX 2060 mı istiyor? :(
Hayır, mesela arabanın bütün detaylarını görmek için RT teknolojisine ihtiyacınız var. RT destekleyen oyunlar ile aynı olay diyebiliriz. RT olmadan da oynanabilir yani korkmayın :D
Umarım RX 570 ile medium ayarlarda oynayabilirim.
Benim tahminim o yönde idi zaten, orta ayarlarda tahminimce 60 FPS bile oynanabilecektir.

Hayır, mesela arabanın bütün detaylarını görmek için RT teknolojisine ihtiyacınız var. RT destekleyen oyunlar ile aynı olay diyebiliriz. RT olmadan da oynanabilir yani korkmayın :D

Benim tahminim o yönde idi zaten, orta ayarlarda tahminimce 60 FPS bile oynanabilecektir.
Biraz konu dışına çıkacağım ama 1650S ile orta-yüksek ayarlarda 50 FPS alır mıyım? Tahminiolur mu yani?

Umarım GTX 1650Ti (Masaüstünde GTX 1650 SUPER) oyunu açar. Veya Low+Medium, Medium veya Medium+High ayarlarda oynayabilirim. Intel Core i5-10300H 4C/8T i7-10750H 6C/12T + GTX 1650Ti kombinasyonu ile.

Biraz konu dışına çıkacağım ama 1650S ile orta-yüksek ayarlarda 50 FPS alır mıyım? Tahmini olur mu yani?
Oynanabilir, ayar içeriğini bilmiyorum ancak gereksiz kısımlar düşürülür ise mümkün gibi duruyor. RDR 2'yi az çok baz alabilirsiniz, benzer gereksinimlere sahip olacaktırlar. Tabii optimizasyon konusunda RDR 2 gibi olmayacak bunu unutmayalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı